Windows 10 etkinleştirme programı formata rağmen kalkmıyor

senmesen

Centipat
Daha fazla  
RAM
G.Skill 16GB 8x2 RAM CL18
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 SSD
Ekran kartı
3060 Ti Gigabyte Auros Elite
Anakart
x570 A Pro
İşlemci
5800x AMD Ryzen 7
Selamlar PC'mi topladıgım zaman şu programı indirip kurdum ve Windows'u etkinleştirdim.
Bilgisayarımda 5800X işlemci ve Arctic Duo kule tipi sogutucu var. Arkadaşımda da aynı işlemci ve sogutcu var. Onunki orijinal key benımki bu sekılde kuruldu +10 derece daha sıcak çalısıyor bilgisayarım şu an. Kaldırmak istiyorum format attım gene kaldıramadım. İkinci kez attım gene kalkmadı. Bunu nasıl kaldırabılırım? Formattan sonra direkt kendi aktifleşiyor.

asasasa.PNG

1211.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ne dediğini anlamak güç. Format sonrası Microsoft hesabının girersen ve hesabında da geçerli bir ürün anahtarı varsa sistem otomatik olarak etkinleşir. Ama hesabına bir zararlı bulaşmaz. Ayrıca böyle bir araç da format sonrası geri gelmez, saçmalamayalım.

Ekran görüntülerine baktığımda elle bir şey çalıştırıp sonra da neden bu silinmiyor yahu diye şikayet ettiğini görüyorum sadece. Sevgiler.

Dostum ne dediğini anlamak güç. Format sonrası Microsoft hesabının girersen ve hesabında da geçerli bir ürün anahtarı varsa sistem otomatik olarak etkinleşir. Ama hesabına bir zararlı bulaşmaz. Ayrıca böyle bir araç da format sonrası geri gelmez, saçmalamayalım.

Ekran görüntülerine baktığımda elle bir şey çalıştırıp sonra da neden bu silinmiyor yahu diye şikayet ettiğini görüyorum sadece. Sevgiler.

Abi bu programı indirip çalıştırıp Windows'u etkinleştirdim. 1 2 ay kadardır kullanıyorum şu an kaldırmak istiyorum. Format attım Windows sitesinden indirdim USB'ye kurdum format attım gene kalkmadı. Direk kendi kendine key aktif oluyor.

Microsoft'un kendi sitesinden ISO dosyalarını indirdiğine emin misin? Başka sitelerde "katılımsız" gibi ekler olduğu için sistemin içine otomatik ekliyorlar etkinleştirme programını.

Evet kendi sitesinden USB kurulum yapıp format attım ama PC'yi bir açtım yine lisans etkinleştirilmiş. Format işe yaramıyor.

Bu seviyede bir bilgisayara .exe uzantılı Windows Etkinleştirme uygulaması yüklemen biraz saçma olmuş. En azından OEM key alabilirdin. Formatı doğru attığına emin misin?

Eminim ilk defa atmıyorum format işe yaramıyor.

Abi ekran goruntulerını ınternetten buldum aynı program oldugunu gostermek amacıyla yükledim :D

Abi bu programı indirip çalıştırıp Windows'u etkinleştirdim. 1 2 ay kadardır kullanıyorum şu an kaldırmak istiyorum. Format attım Windows sitesinden indirdim USB'ye kurdum format attım gene kalkmadı. Direk kendi kendine key aktif oluyor.

Evet kendi sitesinden USB kurulum yapıp format attım ama PC'yi bir açtım yine lisans etkinleştirilmiş. Format işe yaramıyor.

Eminim ilk defa atmıyorum format işe yaramıyor.

Abi ekran goruntulerını ınternetten buldum aynı program oldugunu gostermek amacıyla yükledim :D

Microsoft'un kendi sitesinden kurulum yaptığınızda otomatik etkinleştirme yapıyorsa anakarta gömülü OEM key ile etkinleştirme yapıyordur zaten. Yani harici bir key kurmuyor sisteme rahat olun.

Microsoft'un kendi sitesinden kurulum yaptığınızda otomatik etkinleştirme yapıyorsa anakarta gömülü OEM key ile etkinleştirme yapıyordur zaten. Yani harici bir key kurmuyor sisteme rahat olun.

Ben hiç OEM key kullanmadım. Sadece programı indirip Windows etkinleştir yazısını kaldırmıştım. Bu program anakartta bir key ekledi sanırsam onu kaldırabilir miyim?

Ben hiç OEM key kullanmadım. Sadece programı indirip Windows etkinleştir yazısını kaldırmıştım. Bu program anakartta bir key ekledi sanırsam onu kaldırabilir miyim?

• Başlat'ı açın ve cmd yazın.
  • CMD'ye sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştır deyin.
  • Açılan ekrana slmgr /upk yazın ve Enter tuşuna basın.

• Windows ürün anahtarını kayıt defterinden de silmeniz gerek.
  • slmgr /cpky yazın ve Enter'a basın.

Selam PC'mi topladıgım zaman şu programı indirip kurdum ve Windows'u etkinleştirdim.
Bilgisayarımda 5800X işlemci ve Arctic Duo kule tipi sogutucu var. Arkadaşımda da aynı işlemci ve sogutcu var. Onunki orijinal key benımki bu sekılde kuruldu +10 derece daha sıcak çalısıyor bilgisayarım şu an. Kaldırmak istiyorum format attım gene kaldıramadım. İkinci kez attım gene kalkmadı. Bunu nasıl kaldırabılırım? Formattan sonra direkt kendi aktifleşiyor.

Eki Görüntüle 1358942

Eki Görüntüle 1358944

Dostum o kullandığın flashi diski tak. Diski silip çöpe at yeni flash bellek alip (temiz PC ile kendi Microsoft'un sitesinden indirirsen ve yeni Microsoft hesabı aç) böyle sorunlarla karışmazsin. Virus senin flashin yani ISO'ya kodlanmış. Dedigim gibi tak diski sil sonra o flashi cope at.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı