- SSD veya HDD modeli
- Samsung 870 Evo SSD
Eskiden Windows 7'den Windows 10'a geçiş yapmıştım. Windows 10'un ilk zamanlarının sıkıntılı olması ve PC'min eski olması nedeniyle bırakmıştım. Windows 8.1 kullanıyordum birkaç yıldır. Bazı programların çalışmayacak olması nedeniyle tekrar Windows 10'a geçmeye karar verdim ve bunun için bir SATA SSD bile aldım. İlk kurarken ürün anahtarımı girdim. Kurulum bitti bir süre sonra Windows 10 etkinleştirilemedi yazısı geldi. Ürün anahtarımı tekrar tekrar girdim. Hatta zamanında Microsoft hesabıma bağlıydı Windows 10'um. Ona da giriş yaptım ancak şöyle söylüyor. 0x803FA067 hata kodu bu. Ayrıca bunu da söylüyor. "girmiş olduğunuz son ürün anahtarı Windows'un bu sürümünde kullanılamaz.". Destek mesajlarına bakarken benim ürün anahtarımın aynısının Microsoft destek ekibi tarafından bir gönderiye yazıldığını da gördüm. Bu anahtarların eşsiz olması gerekmiyor mu? Benim ürün anahtarımın ne işe var o sitede? Dediğim gibi ben zamanında W7'den geçmiştim. Destek sistemlerine mesaj atmak istiyorum ama atamıyorum sürekli otomatik cevaplar olan yerleri açıyor bunlara direkt ticket atabileceğimiz bir yer yok mu?