Çözüldü Windows 10 etkinleştirme sorunu 0xC004F211

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
21
Az önce yeni SSD'ye temiz 21H1 kurulumu yaptım, lisansım zaten vardı KMS falan değil hesaba gömülüydü hatta. Bu sürüme geçtikten sonra lisans kayboldu donanım değişikliği hatası alıyorum. Kendi hesabımla giriş yapsam da bu hata kaybolmuyor. 2 saattir bu çöp Microsoft'un çöp ürünleriyle uğraşmaktan başıma ağrılar girdi, bize ulaşın kısmı çalışmıyor canlı destek diye bir şey yok. Tek çare sizsiniz bir çare bulun lütfen.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemelerin hepsi tam zaten nerede ne halt yediyse bu Windows belası lisansımı yedi etti yahu. Anlamıyorum canlı destek nerede neden çalışmıyor, hizmet vermemek için ellerinden geleni yapmışlar sürekli papağan gibi aynı şeyi tekrar ediyor sayfalar.
Update'leri yapıp güncellemeyi dene bir de. Eğer güncellemeler tamamsa önizlemeleri de yapman belki çözüm sağlar.
An itibariyle pirus zaferi kazandım.

A123dsız.png Adsız.png

Gitmiş yeni hesaba gömmüş lisansı. Key girdiğim hesapta olmuyordu neredeyse tamamen tükenmiş vaziyetteyken gidip yeni hesabı denedim ve oldu. 2 saattir bitirdi beni bu lisans.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı