Windows 10 Etkinleştirme Sorunu

xEviL

Hectopat
Merhaba technopat sakinleri :)

Bu sabah windows 8.1 orjinal bilgisayarımı sağ alt kısımda bulunan windows kısmından tıklayıp gerekli indirmeleri yaptıktan sonra windows10'a yükselttim fakat windows10 bana etkinleştirme hatası verdi. Bende biraz uğraşdıktan sonra yapamayınca sizlere sorayım dedim ve bu sorunla karşı karşıyayım.
Aslında etkinleştirmesemde bi sıkıntı olur mu ? Etkinleştirmem mi gerekli ? 8.1 orjinaldi fakat onun keyi windows10'a girilmiyor.
Yardımcı olursanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Update'den.
w8'de windows update diye bir bölüm mevcuttu fakat windows10'da öyle bir bölüm yok nerden yapabilirim ?

Edit: Buldum ve güncellemeye çalışıyorum.

Arkadaşlar windows'u etkinleştiremedim birde bunun yanında alttaki görev çubuğu bölümündeki ses açma , windows tuşu , arama tuşu , dosyalar , denetim masası vs. hiçbirine tıklanmıyor :( Yardımcı olursanız sevinirim.

w8'de windows update diye bir bölüm mevcuttu fakat windows10'da öyle bir bölüm yok nerden yapabilirim ?

Edit: Buldum ve güncellemeye çalışıyorum.

Arkadaşlar windows'u etkinleştiremedim birde bunun yanında alttaki görev çubuğu bölümündeki ses açma , windows tuşu , arama tuşu , dosyalar , denetim masası vs. hiçbirine tıklanmıyor :( Yardımcı olursanız sevinirim.

Denetim masasından kardırdılar updateyi bilgisayar ayarlarında artık kardeşim

Görev cubuğu vb. tıklanmıyorsa PC'yi yeniden başlatın. Yanlız reset tuşuyla değil Alt Gr+Ctrl+Dell tuşlarını kullanarak, gelen ekranda sağ altta güç tuşuna tıklayarak Yeniden Başlat'ı seçerek.

Update kısmına da sağ ve sol alt kısımda Ayarlar, Tüm Ayarka kısmında ulaşabilirsiniz.

Başlat menüsünde ayarlara tıklayınca sağ altta Windows Update kısmı var ordam bütün güncelleştirmeleri yüklediğinize emin olun ve bilgisayari yeniden başlatın. Etkinleşecektir.

Öncelikle görev çubuğundaki sorun arada bir düzeliyor arada birde tekrar oluyor , o pek önemli değil ama dediğiniz gibi ayarlar > güncelleştirme bölümünde güncelleştir dedikten sonra şöyle diyor ve bişey yüklemiyor :(
AqgQQB.jpg

Güncellemeleri zaten yüklediği için yok diyor.

Tüm ayarları, PC masaüstü temesını değiştirebiliyorsanız PC'niz etkinleşmiş demektir. Bir iki yeni başlat yaptığınızda etkinleşmiş olacaktır.

Görev cubuğundaki sorunların sebebi; daha önce yüklemiş olduğunuz programlardan da kaynaklı olabilir. İyisi mi PC'nize temiz bir format atın derim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı