Windows 10 Etkinleştirme Sorunu

Güncellemeleri zaten yüklediği için yok diyor.

Tüm ayarları, PC masaüstü temesını değiştirebiliyorsanız PC'niz etkinleşmiş demektir. Bir iki yeni başlat yaptığınızda etkinleşmiş olacaktır.

Görev cubuğundaki sorunların sebebi; daha önce yüklemiş olduğunuz programlardan da kaynaklı olabilir. İyisi mi PC'nize temiz bir format atın derim.
Peki 1-2 yeni başlattıktan sonra etkinleşmiş olursa gayet güzel olur :) Masaüstü temasını malesef değiştiremiyorum dediğiniz gibi 1-2 başlattıktan sonra etkinleşirse güzel olur . Temiz bi format atamam çünkü gta 5 var onu yüklemek çile zaten :D Sağolun yardımlarınız için.

arkadaşlar nasıl konu açıyoruz sormam gereken bir soru var win 10 kullanıyorum mağazadan indirdiğim oyunu güncellemem gerekiyor oyuna girip güncelleye tıklıyorum mağzaya bağlanıp açılmadı yazıyor 0x00000005 hatsı veriyor yeniden deniyorum düzelmiyor

arkadaşlar nasıl konu açıyoruz sormam gereken bir soru var win 10 kullanıyorum mağazadan indirdiğim oyunu güncellemem gerekiyor oyuna girip güncelleye tıklıyorum mağzaya bağlanıp açılmadı yazıyor 0x00000005 hatsı veriyor yeniden deniyorum düzelmiyor
Hiç forum kullanmadın galiba ? Öncelikle bu https://www.technopat.net/sosyal/bölüm/windows-10.113/ linke tıklayarak başka bölüme gidiceksin , ordan sağ üst taraflarda '' Yeni Konu '' yazan kutucuğa tıklayıp konunun başlığını ve sorununu yazıp açıcaksın bu kadar .

Arkadaşlar güncellemeleri yüklememe rağmen nedense yinede etkinleşmedi :( Nasıl bi çözüm bulabiliriz arkadaşlar bi yardımcı olabilirmisiniz ?

Güncel

Aktivasyon işlemi belirli bir süre alabiliyor. Ama anladığım kadarıyla yeterli süre geçip aktivasyon gerçekleşmemiş. İlk olarak telefonla aktivasyon yolunu deneyebilirsiniz. İkinci yol olarak Windows 8.1'e geri dönüp edip tekrar yükseltme yapmayı deneyebilirsiniz. Windows 8.1'e geri dönmek için ayarlardan etkinleştirme kısmına geldiğiniz yerde kurtarma bölümüne gelin geri dönme seçeneğini göreceksiniz. Windows 8.1'e döndükten sonra aktivasyon olup olmadığını kontrol edin. Lisans numaranız Windows 10 için geçerli değil. Windows 10 aktivasyon yaptıktan sonra Windows 10 anakartınızla eşleşecek ve bir sonraki temiz kurulumlarınızda lisans numarası girmeyeceksiniz.

İngilizceniz varsa burada yazılanlara göz atabilirsiniz.

Son düzenleme:
MicroSoft, MSN hasabı. Yok ise oluşturabilirsiniz.

Giriş dediğimiz olay: Format esnasında "MSN Hasabınıza giriş yapın ya da yeni hasap oluşturun" şeklinde bir pencere geliyor karşımıza, işte o.
Benim outlook hesabım vardı onla giriş yaptım yükseltirken bilgisayarı açtığımda şifreli olduğu için üstte can_********@outlook.com yazıyor onun altınada şifreyi girip açıyorum oradan mı bahsediyorsunuz acaba ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı