Windows 10 Etkinleştirme yapılmazsa ne olur?

Şöyle bir sıkıntı varki etkinleştirilebilir olması sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor herhangi bir sorun çıkarsa muhattabım microsoft değil hiç kimse olmayacak ve microsoft bu 15-20 tl ye satılan lisansları farkederse direk boşa çıkartıyor. Eğer güncellemelerden veya defender özelliğinden eksik kalmayacaksam key almayacağım eksik kalacaksam almayı planlıyorum
Bende kullanıyorum. Tüm güncellemeleri alıyorum. Zaten windosta görünüyor orjinalmi, değilmi diye. Windpws Etkin görünüyor. Hem w10 pro aldığında w11 proya yükseltirsen ayrıca bir key almana gerek kalmıyor. Direk w11 pro olarak yükseliyor.

Merhaba arkadaşlar, benim bilgisayarımda Windows 10 Pro aktif edilmedi yani sağ altta Windows'u etkinleştir falan yazıyor bu yazı beni rahatsız etmiyor fakat şöyle, bu etkinleştirme yapılmazsa Windows kişiselleştirme gibi özellikler dışında güncellemelerden ya da Defender özelliklerinden ne kadar eksik kalırım? Bu lisansı almak beni zorlar çünkü cidden aşırı pahalı.

Windows'u gene kullanabilirsiniz ancak özelleştirme gibi ayarlar yapılmaz. Güncellemeleri alırsınız.

Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarımda windows 10 pro aktif edilmedi yani sağ altta windowsu etkinleştir falan yazıyor bu yazı beni rahatsız etmiyor fakat şöyle, bu etkinleştirme yapılmazsa windows kişiselleştirme gibi özellikler dışında güncellemelerden yada defender özelliklerinden ne kadar eksik kalırım? Bu lisansı almak beni zorlar çünkü cidden aşırı pahalı.
Kişiselleştirme yok, güncelleme gelir fakat güvenlik tehlikesi olabilir. Korsan etkinleştirirseniz verileriniz çalınır falan. Sağlam lisanstan alın bir tane anahtar, kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı