Windows 10 etkinleştirme

KMSpico çok güzel bilgisayarının performansı süper olur(!). Mesela sen hiçbir uygulamayı açmasan bile CPU 100 olur.

Bilgisayarım KMSpico ile aktif pişmanım 10-20 TL Key alacağım format zorunlu mu?

Üstteki komutları asla yapmayın. Korsan etkinleştirme metodu o. Lisans alarak etkinleştirebilirsiniz. OEM ye da Retail olması sağlıklı olacaktır. İnternette bir ton satıcı var.

İlk olarak arama çubuğuna CMD yazı yöneti olarak çalıştırın ve yazdığım komutları sırayla kopyalayıp yapıştırın.

1.) cscript slmgr.vbs /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
2.) cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
3.) cscript slmgr.vbs /ato

Eğer çalışmaz ise 1. komut u ( cscript slmgr.vbs /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX ) olarak değiştirin bu şekilde Windows'unu etkinleştirebilirsin.
KMS kullanıyor ise ne kadar etkinleştirirse etkinleştirsin KMS performansı düşürecektir.
Bir sürü oyun var PC de.
Yedekle, başka yapacak bir şey yok.
Üstteki komutları asla yapmayın. Korsan etkinleştirme metodu o. Lisans alarak etkinleştirebilirsiniz. OEM ye da Retail olması sağlıklı olacaktır. İnternette bir ton satıcı var.
bende onu dicektim :D

KMS kullanıyor ise ne kadar etkinleştirirse etkinleştirsin KMS performansı düşürecektir.

Haklısın. Ben şu an kullanıyor biri olarak arkada bir sürü runtime broker diye bir şey çalışıyor ve CPU normal.

Haklısın. Ben şu an kullanıyor biri olarak arkada bir sürü runtime broker diye bir şey çalışıyor ve CPU normal.
Allahtan normal ha. Bende mis gibi takılıyorum fişek gibi bilgisayar, ben de kmspico kullandım ve arasındaki fark uçurumdan daha yüksek.
Allahtan normal ha. Bende mis gibi takılıyorum fişek gibi bilgisayar, ben de kmspico kullandım ve arasındaki fark uçurumdan daha yüksek.
Şu an retail key aldım 40 TL ye hemde Windows 10 PRO Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans

Orijinal Windows 10 indirdim henüz bir şey kurmadım.
OEM Key alabilirsin. Ama dikkatli ol birçoğu güvenilir değil. Yanlış girdiğin OEM kod yüzünden anakartın çöp olabilir.

Güvenli olduğundan nasıl emin alacağım ?
Allah'tan normal ha. Bende mis gibi takılıyorum fişek gibi bilgisayar, ben de KMSpico kullandım ve arasındaki fark uçurumdan daha yüksek.

Şu an Retail Key aldım 40 TL'ye hem de Windows 10 Pro Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans

Hocam internetten ücretsiz Key girdim sıkıntı olur mu zaten onaylamadı.
Üstteki komutları asla yapmayın. Korsan etkinleştirme metodu o. Lisans alarak etkinleştirebilirsiniz. OEM'ye da Retail olması sağlıklı olacaktır. İnternette bir ton satıcı var.

O komutlardan en alttakini yaptım ama etkinleşmedi sıkıntı olmaz değil mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı