Merhabalar. Yeni bilgisayar aldım sağ alttaki Windows'u etkinleştir ve birkaç ayarı yapamamam biraz sıkmaya başladı. İnternetten araştırdım ve şu videoyu buldum videodaki gibi yaparsam sıkıntı çıkar mı? Bilgisayara zarar gelsin istemiyorum.
Merhabalar. Yeni bilgisayar aldım sağ alttaki Windows'u etkinleştir ve birkaç ayarı yapamamam biraz sıkmaya başladı. İnternetten araştırdım ve şu videoyu buldum videodaki gibi yaparsam sıkıntı çıkar mı? Bilgisayara zarar gelsin istemiyorum.
Hocam yapmayın verileriniz çalınmasını istemiyorsanız sizi KMS sunucularina baglicak. En fazla gidin 15 20 TL'lik oem key veya retail key alın daha iyi.
Mesela MAK keylerinin bir limiti vardır 30000 bilgisayarı etkinleştirmek için kullanılır fakat güvenliliği MAK Key'in sahibine bağlıdır ürünün her an iptal olabilir.