Merhaba yakın zamanda FreeDOS bir notebook aldım ve Microsoft'un orijinal ISO'su ile Windows kurulumu yaptım. Ancak Key etkinlestirmesi yapmadim ben lisanssız kullanımda sadece ekranda yazı kalıyor saniyordum. Ancak bazı kaynaklarda 1 ay sonunda kullanılmaz hale geldiği yazıyor. (Ani kapanma siyah ekran vb.) zaten bilgisayara çok masraf yapmışken uçuk fiyatlara lisans almak istemiyorum. Lisansiz kullanimda sorun olusur mu? Bir de inernette OEM Key diye bir şey duydum. Güvenilir mi orijinal Key'e gore ne gibi farklılıkları var?
Yok öyle bir şey sadece Windows'un bazı güncellemelerini alamıyorsun o yazı etkinleştirilene kadar öyle kalıyor ve Windows Defender daha güvensiz bir hal alıyor.
Lisanslar N11 gitti gidiyor gibi sitelerde 10-15 TL'ye satılıyor o Key'lerden satın alabilirsiniz.
Yok öyle bir şey sadece Windows'un bazı güncellemelerini alamıyorsun o yazı etkinleştirilene kadar öyle kalıyor ve Windows Defender daha güvensiz bir hal alıyor.
Lisanslar N11 gitti gidiyor gibi sitelerde 10-15 TL'ye satılıyor o Key'lerden satın alabilirsiniz.