Windows 10 etkinlestirmezsek ne olur?

Emre_2000

Hectopat
Merhaba yakın zamanda FreeDOS bir notebook aldım ve Microsoft'un orijinal ISO'su ile Windows kurulumu yaptım. Ancak Key etkinlestirmesi yapmadim ben lisanssız kullanımda sadece ekranda yazı kalıyor saniyordum. Ancak bazı kaynaklarda 1 ay sonunda kullanılmaz hale geldiği yazıyor. (Ani kapanma siyah ekran vb.) zaten bilgisayara çok masraf yapmışken uçuk fiyatlara lisans almak istemiyorum. Lisansiz kullanimda sorun olusur mu? Bir de inernette OEM Key diye bir şey duydum. Güvenilir mi orijinal Key'e gore ne gibi farklılıkları var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok öyle bir şey sadece Windows'un bazı güncellemelerini alamıyorsun o yazı etkinleştirilene kadar öyle kalıyor ve Windows Defender daha güvensiz bir hal alıyor.
Lisanslar N11 gitti gidiyor gibi sitelerde 10-15 TL'ye satılıyor o Key'lerden satın alabilirsiniz.

Sağ altta etkinleştir yazısı çıkıyor. Bir esprisi yok.
Yok öyle bir şey sadece Windows'un bazı güncellemelerini alamıyorsun o yazı etkinleştirilene kadar öyle kalıyor ve Windows Defender daha güvensiz bir hal alıyor.
Lisanslar N11 gitti gidiyor gibi sitelerde 10-15 TL'ye satılıyor o Key'lerden satın alabilirsiniz.
Lisanssız, 2004 güncellemesi geldi bugün.

Sağ taraftaki o sinir bozucu yazı kalır.😀
Screenshot_1.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı