Konunun muhatabı benim ama müebbetten biraz hafif bir ceza aldığım için, konuda ilerleme sağlayamadım.
@Sensenin2
Murat Hocam güncel olduklarını aygıt yöneticisi üzerinden sürücü yazılımını güncelleştir seçeneğini seçerek gördüm. Eğer bu konuda farklı bir yöntem izlemem gerekiyorsa lütfen açıklayın.
Biraz araştırdığımda bahsi geçen sürücülerin windows update üzerinden alındığını el ile sürücü yazılımı yüklenmediyse herhangi bir eski sürüm kullanımı olmayacağını bir kaç yerde okudum. Bu ne kadar doğru?
Chrome için tarayıcı içerisinden ayarlar-hakkında kısmından google chrome güncel uyarısını görüyorum.
Nvidia'yı DDU rehberi ile silip güncel sürümü yükledim.
Touchpad ve ses sürücü için kendi sitelerine Ethernet için Realtek sitesinden baktım ama ulaşamadım bir türlü. Gene aygıt sürücüsü üzerinden realtek-ayrıntılar kısmından ürün kimliği sürüm donanım kimliği kısımlarındaki ayrıntılarla da ayrı ayrı baktım ama başarılı olamadım. Bunu diğerleri içinde uyguladım fakat sonuç alamadım.
Nvidia'yı silip tekrar yüklediğimden beri herhangi bir hata almadım fakat aklıma takılan bir durum var DDU ile Windows grafik sürücüsünü silmiştim önce rehberde öyle yazıyordu. Nvidia'yı yükledim fakat windows grafik için ayrıca nereden sürücü indirmem gerektiğini bilmiyorum gerçi bilgisayarımda 2 farklı grafik aygıtı da yok ancak DDU ile Nvidia'yı silmeyi başaramayınca önce Windows'un grafik sürücüsünü silip sonra Nvidia sürücüsünü silmeyi başardım.
Windows 10'a temiz kurulum yaptıktan sonra fn+F 11 kısa yolumda olan fan-silent mode-normal mode ayarı ekranda görünmüyor.Acaba fanın normal seviyede çalıştığını nereden inceleyebilirim?
@Murat5038