Eki Görüntüle 600035
Maalesef bir sey bulunamadi baska oneriniz var mi?
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon önce bu yoldan Shell girdisine bak eğer farklıysa "explorer.exe" yap.
Eki Görüntüle 600035
Maalesef bir sey bulunamadi baska oneriniz var mi?
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon önce bu yoldan Shell girdisine bak eğer farklıysa "explorer.exe" yap.
Temiz kurulumdan başka bir çözümün yok gibi görünüyor..
Temiz kurulum yapın. IObit kurulan sistemden hayır gelmez.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...www.technopat.net
Temiz kurulumdan başka bir çözümün yok gibi görünüyor.
Peki Steam'i yedeklesem ayni diskin icine boyle bir secenegim var mı?
Çoğu Steam oyunu regedit girdisi kullanır ama yedekleyip dosya doğrulaması yapın sonuç ne olacak bizde bilelim.
Nasil yapacagimi bilmiyorum biraz acar misiniz vaktiniz varsa.
Evet bunu yaptim hatta ozaman harddiskten harddiske atmistim calisiyordu ama suan tasinabilir ne hdd ne de flash bellegim yok arada sikistim kaldim 5 oyun yuklu topalm 300gb ediyor 1 oyunu yuklemem 10 saati gecerSteam oyunlarının kurulu olduğu klasörü kopyalayıp Steam'i yeniden kurduktan sonra oyunları o klasöre atıp dosyaları doğrula yapın bakalım açılacak mı?
Windows 7'de çalışıyordu bu, Denetim Masası'na girmeyi başarırsanız,1.Denetim Masası arama çubuğuna C:\Windows\System32\cmd.exe yazın.
2.Regedit'i açın ve HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell konumuna gidin.
3.Explorer.exe veya Explorer isimli girdiniz değişmiştir. explorer.exe yapın.
4.CMD'den explorer.exe komudunu kullanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.