Çözüldü Windows 10 "Explorer.exe sınıf kaydedilmemiş" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre ZX

Hectopat
Daha fazla  
Evet biliyorum, bu sorunla ilgili birçok konu açıldı ama benimki farklı. Dün bilgisayar mükemmeldi, hiçbir sıkıntısı yoktu. 15 dakika önce bilgisayarı açtım. İşte şifreyi falan girdim ve bilgisayar açıldığı anda her yerden hata sesleri gelmeye başladı. Fakat ben bir şeye tıklamadım diğerleri gibi. Kendi kendine oldu. Tam olarak 16 sekme açıldı ve sonra sustu. Ben de görev yöneticisini açıp tanımadığım bir program var mı derken "Fnkey" gibi bir şey gördüm. Benim bilgisayarda Control Center var ama bu fnkey çok garipti.

Sanki Control Center'daki fnkey'in ismini almış gibiydi. Sonra başka programlara baktım. Ve "discoverysrv"yi buldum. Ama özelliklerine bakar bakmaz Bitdefender'in programı olduğunu anladım. Sonra şu fnkey'in özelliklerine bakayım dedim. Sağ tık özelliklere bastım ve hiçbir şey olmadı. Hiçbir yer açılmadı. Sonra aklıma bir fikir geldi. Explorer.exe'yi kapatıp yeniden açtım. Şu an bir sıkıntım yok. Hatanın nedeni nedir? (Bitdefender ile tarama yaptım, bir şey çıkmadı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisinden dosya gezgini görevini sonlandırın ve sol üstteki "dosya -> yeni görev çalıştır" butonuna basıp "explorer.exe" yazın ve enter'layarak onaylayın.

Tabii hata gelmeye devam ettiğinde sürekli bu işlemi yapmanız gerekecektir.

Burada anlatılanları bir inceleyin:

Malwarebytes Cybersecurity for Home and Business ve Emsisoft | Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal ile tarama yapın.

Malwarebytes taraması öncesi ayarları aşağıdaki yönergeye göre ayarlayın:

Görev yöneticisinden dosya gezgini görevini sonlandırın ve sol üstteki "dosya -> yeni görev çalıştır" butonuna basıp "explorer.exe" yazın ve enter'layarak onaylayın.

Tabii hata gelmeye devam ettiğinde sürekli bu işlemi yapmanız gerekecektir.

Burada anlatılanları bir inceleyin:

Malwarebytes Cybersecurity for Home and Business ve Emsisoft | Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal ile tarama yapın.

Malwarebytes taraması öncesi ayarları aşağıdaki yönergeye göre ayarlayın:

Teşekkürler zaten hatayı çözmüştüm nedenenini bulmak için buraya başvurdum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı