Emre ZX
Hectopat
Daha fazla
Evet biliyorum, bu sorunla ilgili birçok konu açıldı ama benimki farklı. Dün bilgisayar mükemmeldi, hiçbir sıkıntısı yoktu. 15 dakika önce bilgisayarı açtım. İşte şifreyi falan girdim ve bilgisayar açıldığı anda her yerden hata sesleri gelmeye başladı. Fakat ben bir şeye tıklamadım diğerleri gibi. Kendi kendine oldu. Tam olarak 16 sekme açıldı ve sonra sustu. Ben de görev yöneticisini açıp tanımadığım bir program var mı derken "Fnkey" gibi bir şey gördüm. Benim bilgisayarda Control Center var ama bu fnkey çok garipti.
Sanki Control Center'daki fnkey'in ismini almış gibiydi. Sonra başka programlara baktım. Ve "discoverysrv"yi buldum. Ama özelliklerine bakar bakmaz Bitdefender'in programı olduğunu anladım. Sonra şu fnkey'in özelliklerine bakayım dedim. Sağ tık özelliklere bastım ve hiçbir şey olmadı. Hiçbir yer açılmadı. Sonra aklıma bir fikir geldi. Explorer.exe'yi kapatıp yeniden açtım. Şu an bir sıkıntım yok. Hatanın nedeni nedir? (Bitdefender ile tarama yaptım, bir şey çıkmadı)
Sanki Control Center'daki fnkey'in ismini almış gibiydi. Sonra başka programlara baktım. Ve "discoverysrv"yi buldum. Ama özelliklerine bakar bakmaz Bitdefender'in programı olduğunu anladım. Sonra şu fnkey'in özelliklerine bakayım dedim. Sağ tık özelliklere bastım ve hiçbir şey olmadı. Hiçbir yer açılmadı. Sonra aklıma bir fikir geldi. Explorer.exe'yi kapatıp yeniden açtım. Şu an bir sıkıntım yok. Hatanın nedeni nedir? (Bitdefender ile tarama yaptım, bir şey çıkmadı)
Son düzenleyen: Moderatör: