Daha fazla
İki gecedir aynı sorunla uğraşıyorum. Windows 10 Fall Creators Update sırasında (birkaç yeniden başlatma ardından) %33'te bilgisayarım donuyor. Kapatıp geri açtığımda sistem kendini safe modunda açıyor (BIOS). Overclock olsun olmasın durum böyle. (Ki 3.9GHz OC kullanıyordum, stabildi.) Boot aşamasına geçtiğinde "Sisteminiz önceki Windows sürümüne döndürülüyor" tipi bir yazı çıkıyor, 1-2 dakika sonrasında ise yine eski Windows'uma dönüyorum. Aynı sorunla karşılaşan var mı? Mümkünse temiz kurulum yapmak istemiyorum çünkü şu sıralar makine sürekli kullanımda (Müzik klibi çekiliyor evde.) ve her şeyi doğal olarak en baştan kurmak istemiyorum. Ancak mecbursak, yapacak bir şey yok. @Recep Baltaş
Sistem şu an overclocksuz. Riske atmak istemedim stabil olmasına rağmen.
(Etki edebilecek başka donanımlar aklıma gelmedi. Sistemde Elgato Capture kartı ve NZXT Hue+ da var. )
Güncelleme: Tekrar denemem ardından %33'de bu sefer WATCHDOG_VIOLATION altında mavi ekran aldım.
Sistem şu an overclocksuz. Riske atmak istemedim stabil olmasına rağmen.
- R7 1800X
- ASUS STRIX GTX1080Ti
- G.Skill TridentZ RGB 4x8GB (2133MHz'de şuan)
- Samsung 960 Pro
- Corsair HX1000i
- NZXT Kraken X62
(Etki edebilecek başka donanımlar aklıma gelmedi. Sistemde Elgato Capture kartı ve NZXT Hue+ da var. )
Güncelleme: Tekrar denemem ardından %33'de bu sefer WATCHDOG_VIOLATION altında mavi ekran aldım.