Windows 10 Fall Creators Update Nvidia Sürücüsü Kasma Yapıyor

djosman007

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 10 Fall Creators Update temiz kurulum yapıyorum. Fakat ne zaman ki Nvidia sürücünü kursam hemen notebook kasmaya, yavaşlamaya başlıyor. Nvidia'nın son sürümünü veya eski sürümlerini denedim. 4-5 defa format attım hepsinde sonuç aynı. Bilgisi olan var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede AMD RX 580 1709'la sağlıksız çalıştı, ve 1703'e geri döndüm. Şimdi PC yağ gibi akıyor. Oyunlarda takılma donma yok.

Bendede AMD RX 580 1709'la sağlıksız çalıştı, ve 1703'e geri döndüm. Şimdi PC yağ gibi akıyor. Oyunlarda takılma donma yok.
Acaba nasıl dönüş yaptınız, bende dönüş yapmaya çalışıyorum ama hesabını kaldır uyarısı alıp duruyorum, güncelledikten sonra bilgisayarda fps düstü ,pubg kasmaya başladı normalden fazla bir türlü döndüremedim

Acaba nasıl dönüş yaptınız, bende dönüş yapmaya çalışıyorum ama hesabını kaldır uyarısı alıp duruyorum, güncelledikten sonra bilgisayarda fps düstü ,pubg kasmaya başladı normalden fazla bir türlü döndüremedim
1703 Iso dosyası indirip mecburen temiz kurulum yaptım, yani format attım.

1703 Iso dosyası indirip mecburen temiz kurulum yaptım, yani format attım.

Geri dönüşünüz için teşekkürler. Format attırırım da tavsiye eder misiniz? LoL'de falan FPS'ler 10 20 FPS dustu gıbı gelıyor. Bu gidişle format attırıp güncelleştirmeleri kapatıp hep oyle kullanacam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı