Windows 10 fare imleci değiştirme

Hocam bunun rehberi yok muydu?

Bilmiyorum. Yapan arkadaşı görmedim daha önce.

Görev yöneticisinde arka planda RAM kullanımı ni vs. etkiliyor mu?

Hayır, hiçbir etki etmiyor çünkü bunu duvar kağıdı olarak düşünün. Uygulama değil, sadece renk dosyası gibi düşünün.
Ben imleç değiştirince masaüstüne sağ tık vs. yapınca daha uzun sürede geliyordu seçenekler. Bence en iyisi varsayılan imleçlerden birini kullanmak

Öyle bir şey yaşamadım. Güzel duruyor gözüme. Tercih meselesi ama, beyaz imleç bayağı kötü duruyor.

Kalsın, fare imleci değiştireceğim diye virüs yemiştim bir de 1 ay uğraşmıştım, gerek yok fare imleci falan.

Bende ara tuşunun yanındaki Windows logosunu değiştirmek için bir program indirmiştim korsan, sonra program çalışmamıştı bende farklı siteden indirmiştim 10-15 tane virüs girmişti o zamanda PC crack oyun doluydu bir tarama yapmıştım neredeyse tüm crack oyunlarda virüs çıkmıştı o günden beri korsan hiçbir şey kullanmıyorum ve neredeyse tarayıcı'dan indirdiğim her dosyaya VirusTotal'den tarama yapıyorum o gün hatırlıyorum bayağı korkmuştum çok kötüydü.(Korkmamın nedeni önemli hesaplarım çalınacak diyeydi.)

Konuyu dağıtmazsanız sevinirim. Ek olarak indirteceğim dosya güvenilir, şüpheniz olmasın. Yapması basit, sadece resimli anlattım diye uzun oldu.

Konuyu dağıtmazsanız sevinirim. Ek olarak indirteceğim dosya güvenilir, şüpheniz olmasın. Yapması basit, sadece resimli anlattım diye uzun oldu.

Kusura bakmayın hocam sadece @444553 hocam virüs bulaşmıştı deyince aklıma geldi yazmak istedim sizin dosyanıza laf etmedim zaten bulaştırdığım şey farklı bir programdı.

Hocam wallpaperinizi nereden bulabilirim çok beğendimde.

Hocam wallpaperinizi nereden bulabilirim? Çok beğendim.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…