Windows 10 fare imleci değiştirme

Hocam, eline sağlık.
Beyaz imleci seviyorum ama, sıkıcı geliyor artık.
Siyah yapmayı düşünüyorum.

Teşekkür ederim. Bir sürü model koydum hocam. Tek, tek klasörlerden beğenin. Şekilli şukullu olandan kullanıyorum ben.

Son düzenleme:
Elinize sağlık hocam. Eskiden kullanıyordum ve hoşuma gidiyordu. Şimdi ise Windows'un normal imlecinin seviyorum. Sade ve güzel.

Elinize sağlık hocam. Eskiden kullanıyordum ve hoşuma gidiyordu. Şimdi ise Windows'un normal imlecinin seviyorum. Sade ve güzel.

Hocam, benim kullandığım imleçte efek dahi var, o yüzden seviyorum. Sade de güzeldir tabii.

Dostum benden görmüşsün.

Hayır, senden görmedim. Hatta böyle bir konu olduğunu ara kısmından aradım ve çıkmadı. Emin olduktan sonra açmıştım konuyu. Konuna baktım ve amacı dışında benzerlik yok. Yani, sorun yok. Çalıntı gibi bir durum da yok. Direkt benden görmüşsün demek iftira. "Benden mi gördün?" Deseydin daha iyi olabilirdi.

Çok teşekkürler yeni bir farem olacak artık. Nasıl teşekkür etsem bilemedim. Çok teşekkürler.

Hocam indirmesiz uğraşmasız yok mu?

Bazı imleç dosyalarının içinde Install.txt dosyası gibi bir şey olması lazım. Sağ tıkla ve 'Yükle' ye bas, seni yönlendirecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…