Windows 10 farklı mavi ekran hataları

Hocamın dediklerini yaptıktan sonra mavi ekran hata alırsan yeni minidump dosyası paylaş. Farklı sorular sormadan önce dediklerini yap, cihaz yeni olduğu için yazılımsal bazı sorunlar olabilir. Zamanla güncelleme aldıkça ve kullandığın programlar güncellendikçe sorunlar olmayacaktır.
Tamam çok teşekkür ederim. Söylediklerinizi yaptıktan sonra sonucu buradan paylaşacağım iyi akşamlar
Söylediğiniz her şeyi yaptım ama hala driver irql not less or equal hatasını alıyorum. Google sürekli hay aksi deyip sayfayı kapatıyor. Cs go da oyuna girer girmez hiç bir şey söylemeden masaüstüne atıyor. İtopyaya gittiğimde cpu da sorun olduğunu söylediler. Cpu yu dışardan aldığım için sanırım. Sizce sorun nerededir. Yardımcı olur musunuz lütfen?
Hocam dediklerinizi yaptıktan sonra gelen minidump dosyaları:
 
Son düzenleme:
IOBİT araçlarını kullanmayın kaldırın, sürücü bulucu kullandın mı?
CCleaner ve CPU Z işlemini yapmamışsın. Söylenenleri yapmadan çözüm bulamazsın.
Monitör sürücünü güncelle.
Defender kapatın Kaspersky kullanın. Razer yazılımlarını güncelse kaldırın.
 
IOBİT araçlarını kullanmayın kaldırın, sürücü bulucu kullandın mı?
CCleaner ve CPU Z işlemini yapmamışsın. Söylenenleri yapmadan çözüm bulamazsın.
Monitör sürücünü güncelle.
Defender kapatın Kaspersky kullanın. Razer yazılımlarını güncelse kaldırın.
Yanlış sürücü kullandığımı düşünüp driver booster kullandım ama ondan öncede sorun vardı. Sürücüleri bütün donanımların kendi sitesinden indirdim. Cpu Z kullanmıyordum ama bana itopyadan işlemci arızalı dedikleri için stres testi yapmak istedim. Hocam birde ben bilgisayarı yeni aldım 2 gün önce elime geçti ccleaner ile tarattım ancak bir şey bulamadı. Donanımsal sıkıntı olabilir mi acaba ? İtopyanın dediği gibi işlemci arızalı olabilir mi ? Lütfen yardımcı olun.
 
Yazılımsal gözüküyordu yazılımları yap dediğime göre. Sürücü bulucu kullanmaman gerekirdi öncesi sonrası bizi ilgilendirmiyor. Kullanman yeterli biizm için. Format atıp tekrar sorun yaşarsanız dosyaları paylaşırsınız.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı