Hocam muhtemelen disk hasar görmüş, eğer windowsa girebiliyorsan Disk Surface Test, Check Disk Bad Sectors and Hard Drive Error ile tarat.
Bence o yazıyı kapatmak yerine sebebini bulmalıyız.Sürekli çıkıyorsa bu adımları uygulayarak kapatabilirsiniz.
![]()
Windows Açılışında Chkdsk Nasıl Kapatılır - Ozengen.com
Windows işletim sistemlerinde bilgisayarınız hazır olmadan kapatılırsa veya hard disk kaynaklı bir sorun tespit edilirse açılışta otomatik olarak Chkdsk taraması yapabilir.Chkdsk sabit disk sürücünüzde yer alan birimlerdeki sorunları denetleyen bir komut satırı aracıdır. Araç, sorun bulursa...www.ozengen.com
CorrectBence o yazıyı kapatmak yerine sebebini bulmalıyız.
Ben her açılışta olduğunu düşündüm hocam, yoksa sizin gösterdiğiniz gibi kolayca halledilir. Tabi bence her ihtimale karşın taratmasında fayda var.Loop a giriyor mu ki her açılışta olmazsa sorun yok onarır bence
Bende sürekli çıkıyorsa kapatabilir dedim. O açık çözüleli çok oluyor.Bence o yazıyı kapatmak yerine sebebini bulmalıyız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.