Hayır yüklemedim 1 haftada 2 defa çıktı daha önce hiç böyle birşey yoktu.Tamam işte sürekli giriyorsa onaramıyor demektir. İnşallah kullanıcımız güzel olmayan bir pc temizleme uygulaması yüklememiştir.
O videoyu izlemiştim. Arkadaşın da öyle sitelere girdiğini sanmıyorum.Ayrıca sadece kod girerek nâneyi yemiyor Windows. Video zaman ayarlı;
Ayrıca şu tür sitelerden veya korsan oyunlardan da bulaşabiliyor;
Sistemde HDD mi var yoksa SSD miHayır yüklemedim 1 haftada 2 defa çıktı daha önce hiç böyle birşey yoktu.
Yani şöyle söyleyeyim pc açıldı ama yaklaşık 3 dk kendine gelmesini bekledim şuan tek sorun arama yeri çalışmıyor bastıktan sonra kapatıyor arama yerini.Direkt kapatma yaptıysanız (fişi çekme veya güç tuşuna basılı tutma gibi) ya da elektrik kesintisi vs. olduysa işletim sistemi dosyalarını düzeltmek/tamir etmek (fixing) isteyebilir ama bir başka ihtimal disk hasar gördü ve dosyalara erişim sağlamakta sorun yaşıyorsa da benzer bir durum olabilir yani önce dosyaları onarıp, düzeltmesini bekleyin daha sonra diski test edin. Disk sorunlu değilse işletim sistemi dosyalarını doğrulayın -bunun için sistem dosya denetleyicisini aktif edebilirsiniz: "DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth" komutu ile- daha sonra her ihtimale karşı "sfc /scannow" ile tekrar tarama yapın genel olarak her şey yolunda giderse ani güç kesintilerine karşı önlem alın. (Bunu yazarken bir sürü yazılmış eğer benzeri belirtildi ise affola)
Sadece hdd varO videoyu izlemiştim. Arkadaşın da öyle sitelere girdiğini sanmıyorum.
Sistemde HDD mi var yoksa SSD mi
Laptop açılıyor fakat bu ikinci yapışı son 1 haftadan beri böyle yapıyorHocam muhtemelen disk hasar görmüş, eğer windowsa girebiliyorsan Disk Surface Test, Check Disk Bad Sectors and Hard Drive Error ile tarat.
Açılmış ancak dosyaları yükleyememiş veya onaramamıştır. Eğer sadece arama çubuğu sorun çıkarıyorsa kayıt defterinden ekleyebilirsiniz ancak diğer dosyalarda hasar veya eksik olma ihtimali de var. Belirttiğim taramaları yaparsanız ( sonrasında bootexecute'i autochk'de yapabilirsiniz) yüksek ihtimalle mevcut dosyaları da size belirtip sonra düzeltecektir zaten olmazsa yeniden yüklemeniz gerekebilir işletim sistemini. (Tabi disk sağlığından emin olduktan sonra)Yani şöyle söyleyeyim pc açıldı ama yaklaşık 3 dk kendine gelmesini bekledim şuan tek sorun arama yeri çalışmıyor bastıktan sonra kapatıyor arama yerini.
HDD Sentinelden diskin sağlık durumunu paylaşsanız iyi olur. Arama yerinin çalışmama sorunu için CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp Chkdsk /scan ve sfc/scannow komutlarını uygulayın.Sadece HDD var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.