Windows 10 flaşa yazdırmadan nasıl kurulur?

zafere74

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben Windows 10 ISO'sunu flaşa yazdırmadan kurmaya çalıştım ve hata verdi bunu nasıl çözeceğim? Flaşa ISO yazdıramıyorum Drive droid ile kurmayı denedim verdiği hata ise CD ile ilgili bir şeydi. Bunu nasıl çözeceğim?

Nasıl bir hata alıyorsun?

Nasıl bir hata alıyorsun?

Bak tam olarak bir hata değil diskler çıkmıyor kuramıyorum kurulacak disk olmadığı için bence Rufus ile yazdırmadığım için yazdıramıyorum da zaten PC bozuk.

Bak tam olarak bir hata değil diskler çıkmıyor kuramıyorum kurulacak disk olmadığı için bence Rufus ile yazdırmadığım için yazdıramıyorum da zaten PC bozuk.

Sistem nedir? Diskiniz BIOS'ta gözüküyor mu?

Sistem kötü diskler BIOS'ta gözüküyor hazır gbt ve UEFI ISO dosyalar varsa deneyebilirim yine.

Biraz acil dönüştürücü alacak vaktim yok.

Sistem kötü diskler BIOS'ta gözüküyor hazır gbt ve UEFI ISO dosyalar varsa deneyebilirim yine.

Biraz acil dönüştürücü alacak vaktim yok.

ISO'yu USB'ye telefon üzerinden mi yazdırmaya çalışıyorsunuz?

@zafere74 benim aklima alternatif fikir geldi Windows to go USB'ye yazdirin. Baska USB varsa ona da Windows'un USB surumundeyken ISO'yu diger USB'ye yazdirin, ama süreç yavaş olabilir. Ama telefondan USB'ye ISO yazdiramiyorsaniz mecbur baska bir PC'den yazdirin, internet kafe aciksa orada yazdirin ornegin. Bir diger ornek olarak komsu, arkadasin bilgisayari varsa onunla yazdirmayi deneyiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…