Windows 10 flaşa yazdırmadan nasıl kurulur?

ISO'yu USB'ye telefon üzerinden mi yazdırmaya çalışıyorsunuz?

Hayır Drive droid diye bir uygulama var rootlu cihazı flash gibi gösteriyor bende Windows kurmayı denedim PC'deki diskleri görmüyor büyük ihtimal flaşa yazdırmadan kurmaya çalıştığım için hazır iş olarak var mıdır acaba böyle disklere uygun.

Peki Windows to GO hazır ISO var mıdır?

@zafere74 benim aklima alternatif fikir geldi Windows to GO USB'ye yazdirin. Baska USB varsa ona da Windows'un USB surumundeyken ISO'yu diger USB'ye yazdirin, ama süreç yavaş olabilir. Ama telefondan USB'ye ISO yazdiramiyorsaniz mecbur baska bir PC'den yazdirin, internet kafe aciksa orada yazdirin ornegin. Bir diger ornek olarak komsu, arkadasin bilgisayari varsa onunla yazdirmayi deneyiniz.

@zafere74 Rufus ile yazdirilabiliyor. İste PC'de su an OS yoksa baska bir PC'den Windows ISO'su yazdirin derim. Zaten Windows to go olsa bile işlemler genellikle yavaş olurdu.

@zafere74 ilk defa duydum o isi. Eger calisiyorsa Linux dagitimini deneyin o zaman. Eger Linux dagitiminda Windows ISO'su yazdirilabiliyorsa oyle deneyin de, sanirim sizin USB flash belleginiz yok, USB flash bellek alip baska PC'den yazdirin mecbur en iyi yontem bu olabilir. Biraz karisik durum.

@zafere74 Rufus ile yazdirilabiliyor. İste PC'de su an OS yoksa baska bir PC'den Windows ISO'su yazdirin derim. Zaten Windows to GO olsa bile işlemler genellikle yavaş olurdu.

@zafere74 ilk defa duydum o isi. Eger calisiyorsa Linux dagitimini deneyin o zaman. Eger Linux dagitiminda Windows ISO'su yazdirilabiliyorsa oyle deneyin de, sanirim sizin USB flash belleginiz yok, USB flash bellek alip baska PC'den yazdirin mecbur en iyi yontem bu olabilir. Biraz karisik durum.

Evet biraz karışık flaşım var ben zaten Linux Mint kurmaya çalışıyordum flaştan kurulmadı hata verdi bende flaşa ISO yaz dıracak PC olmadığı için eski tabletimden yapmaya çalıştım sonuç böyle işte hangi dağıtımı önerirsiniz düşük boyutlu olsun lütfen.

Evet biraz karışık flaşım var ben zaten Linux Mint kurmaya çalışıyordum flaştan kurulmadı hata verdi bende flaşa ISO yaz dıracak PC olmadığı için eski tabletimden yapmaya çalıştım sonuç böyle işte hangi dağıtımı önerirsiniz düşük boyutlu olsun lütfen.

Linux dagitimlarindan anlamıyorum. Hafif Linux dagitimi diye arama motoruna yazarsaniz cikabilir.

Eger sizde bir USB flash bellek varsa ve bunu veri aktarma kablosuyla yapmayacaksaniz bence bu durum olmaz gibi, ben daha once bu haric boyle bir şey gordugumu hatirlamiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı