C CptReeve Femtopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 19 10 Mart 2023 #1 Merhaba, Monster laptop kullanıyorum. Laptopun kendi klavyesindeki FN tuşu çalışıyor fakat harici taktığım klavyedeki FN tuşu çalışmıyor, sadece FN + Windows tuşuna basınca Windows tuşunu kitleyebiliyorum onun dışındakiler çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2023
Merhaba, Monster laptop kullanıyorum. Laptopun kendi klavyesindeki FN tuşu çalışıyor fakat harici taktığım klavyedeki FN tuşu çalışmıyor, sadece FN + Windows tuşuna basınca Windows tuşunu kitleyebiliyorum onun dışındakiler çalışmıyor.
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.891 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #2 FnLock ile fonksiyon tuşlarını kitlemiş olabilirsin. Genellikle Fn+Enter olur, kilidi aç. Böyle birşey buldum deneyin belki olur. Artı 0 Eksi
FnLock ile fonksiyon tuşlarını kitlemiş olabilirsin. Genellikle Fn+Enter olur, kilidi aç. Böyle birşey buldum deneyin belki olur.
KS KS C CptReeve Femtopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 19 10 Mart 2023 #3 Tarik Enes dedi: FnLock ile fonksiyon tuşlarını kitlemiş olabilirsin. Genellikle Fn+Enter olur, kilidi aç. Böyle birşey buldum deneyin belki olur. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam ama çalışmadı. Artı 0 Eksi
Tarik Enes dedi: FnLock ile fonksiyon tuşlarını kitlemiş olabilirsin. Genellikle Fn+Enter olur, kilidi aç. Böyle birşey buldum deneyin belki olur. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam ama çalışmadı.