Windows 10 format %62'de kaldı

yagizzq06

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarım 5 saniyede bir yenileniyordu, ben de her çözümü deneyip yapamadım ve format atmak istedim. Windows 10 ayarlarından kurtarma bölümünden format atmaya başladım, aradan 1, 2, 3 saat geçti %62'de kaldı, ilerlemiyor. Ne yapmam gerek?

Bilgisayarım 5 saniyede bir yenileniyordu, ben de her çözümü deneyip yapamadım ve format atmak istedim. Windows 10 ayarlarından kurtarma bölümünden format atmaya başladım, aradan 1, 2, 3 saat geçti %62'de kaldı, ilerlemiyor. Ne yapmam gerek?

Sizin yaptığınız iş sıfırlama. Sıfırlama sistemi sorunlu. USB'ye Windows 10 ISO'su yazdırıp normal format atın.

Biigisayarının UEFI olduğunu varsayıyorum. UEFI olup olmadığını sistemini ya da anakartını Google'da aratarak bulabilirsin. Tek farkı Rufus'ta GPT yerine MBR seçmek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı