Windows 10 Format Açılışta USB'yi Okumuyor

Lquad

Kilopat
Yer
İstanbul - Tuzla
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - E-Ticaret
Dostlar selam. 32 Bit Windows 10 kullanıyorum. 2 GB RAM'im vardı 4'e yükselttim ve ETS 2 MP oynamak için 64 Bit yapacağım. ISO dosyasını indirdim ve USB'ye yazdım. Bilgisayarı yeniden başlatıyorum, BIOS'dan 1. Boot Device USB ile değiştiriyorum. Save & Exit Setup diyorum ama USB ile Windows kurulumunu başlatmak yerine direkt Windows'u başlatıyor normal bilgisayara giriyorum yani. F11 ile direk USB mi seçip girmeyi denedim siyah arka planlı mavi Windows 10 logolu ekran donuyor ve hiç ilerlemiyor. Sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir USB ile denedin mi, veya CD varsa onla yükleme yapmayı dener misin ?
şuan başka bir USB veya CD ye sahip değilim yarın denerim ama. Neden bu USB ile olmaz ki? Bundan önceki tüm formatlarımı bu USB ile yaptım, hatta şuanki işletim sistemimi de bu USB ile kurdum. Neyse yarın denerim, teşekkür ederim ilgin için, iyi geceler.

şuan başka bir USB veya CD ye sahip değilim yarın denerim ama. Neden bu USB ile olmaz ki? Bundan önceki tüm formatlarımı bu USB ile yaptım, hatta şuanki işletim sistemimi de bu USB ile kurdum. Neyse yarın denerim, teşekkür ederim ilgin için, iyi geceler.
Belki ISO dosyası hatalı inmiş olabilir, USB Bellek arızalanmış olabilir teknolojik alet bunlar. Yinede bende hatalı olabilirim. İyi geceler dilerim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı