Windows 10 format aşamasında anahtar girilmeyebilir mi?

Sağ altta Windows etkinleştir yazmıyorsa orijinaldir.

Key yok derken etkinleştirilmemiştir. Yoksa korsan Windows kuramazlar. Deneme sürümünde 30 gün boyunca gözükmez sonra Windows'u etkinleştir yazar.

O zaman korsan olma ihtimali var hocam. Temiz kurulum yapın ve anahtarı sonra gireceğim deyin. Sonrası için ayrı bir konu açabilirsiniz.
Hocam şuan Microsoftun sitesinden iso yu indiriyorum usb'yi de halettim bios girip atıcam. Sonrası için açarım Allah'ın izniyle.

Hocam şimdi benim microsoft hesabımı girince bu key'le alakalı bir işlem değişmiyor değil mi ? Yani ordan pc' yi tanıyıp otomatik etkinleştirmesi gibi diyeceğimde saçma gibi biraz bi aydınlatın beni be

Hocam şu an Microsoft'un sitesinden ISO'yu indiriyorum USB'yi de halettim BIOS girip atacağım. Sonrası için açarım Allah'ın izniyle.

Hocam USB ile yapmak yerine daha kolay yollarla ayarlardan yapabilirsiniz.

Hocam ayarlardan sıfırlama yerinden oluyor daha öncesinde yapmıştım ama 5 saat sürüyor hocam. Format daha kısaymış onu yapayım dedim.
Hocam biraz ayrıntıya inerseniz çok makbule geçer.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…