Çözüldü Windows 10 format atarken boş imleç yanıp sönüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
İyi günler herkese, bugün USB'me Windows 10'un 2009 sürümü Rufus aracılığı ile sorunsuz bir şekilde yazdırdım. Ancak boot etmeye çalıştığımda boş bir siyah ekranda imleç yanıp sönüyor. Ne kadar beklersem bekleyeyim, ilerlemiyor.
ISO dosyasını daha önce sanal sistemde denedim, bir sorun yoktu. BIOS'u sıfırlamayı denedim. Fayda etmedi. Nasıl düzeltebilirim?

Anakartım: Gigabyte GA G31M ES2C

Çözüm
Arka porta taktım. Bekliyorum. Yapacak bir şey yok.
Sorun ilginç bir şekilde ISO dosyasındaymış. 1909 sürümüne sahip başka bir ISO dosyası ile attım formatı. Ama hayret sanal makinede çalışmıştı ISO.
Ana kartın UEFI desteği yok. USB diski GPT olarak değil MBR olarak hazırlamalısın.

Farklı bir USB portunda denedim. Olmadı. Aynı USB'den daha önce format atmıştım. Sorun olmamıştı.
Farklı ana kartlarda veya bilgisayarlarda sıkıntı yapabiliyor. Başıma daha önce gelmişti. Dosya biçimine de dikkat et.

Bazen de ekranın gelmesi çok uzun sürebiliyor. Ana kart üzerindeki portları kullan direkt.

Arka porta taktım. Bekliyorum. Yapacak bir şey yok.
Sorun ilginç bir şekilde ISO dosyasındaymış. 1909 sürümüne sahip başka bir ISO dosyası ile attım formatı. Ama hayret sanal makinede çalışmıştı ISO.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…