Windows 10 format atarken diskler nasıl ayarlanmalı?

ABerkayy

Femtopat
Arkadaşlar dün bu forum üzerinde format atmayı öğrendim. Hayatımda ilk kez format attım. Ama kafama takılan bir yer var. Format atma işlemi esnasında açılan diskleri nasıl yapmam gerekiyor? Ben dün akşam attım formatı ama o kısmı nasıl yaptığımı bilmiyorum. Nasıl yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuracağınız yeri biçimlendirip ilerle demelisiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kısımdan yardım alabilirsiniz.

Peki ben hepsini biçimlendirip sonra silsem tek disk kalıyor zaten ondan sonra yeni disk açıp Windows 10 içine atsam olur mu?

Kaç disk takılı bilgisayarda? Trk disk takılıysa ve gidecek veri yoksa direkt silin hepsini, tek bolum kalsın ve bicimlendirip ilerleyin.

Tamam, sorun yok. Doğru yapmışsınız. Yedeklenecek resim vb. yoksa sorunsuz yapmışsınız.

Bir sorum daha olacak şimdi benim USB'de Windows 10 yüklü ama ben bu USB'ye baştan Windows 10 yüklemek istiyorum. USB'yi biçimlendirip sonra tekrar Windows 10 kursam bir sıkıntı olur mu? USB içine.

İmzamda Steam linkim var, eklerseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Buradan da fotoğraf gönderebilirsiniz. Forum kurallarına göre en doğrusu da bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…