0 0x91 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #1 Şu an Ubuntu yüklü HDD'de. Format atmak istiyorum fakat HDD'yi görmüyor. Ryzen 3 3100. Dosya Ekleri 20220402_175501.jpg 176,8 KB · Görüntüleme: 234
Çözüm 0 0 0x91 11 Nisan 2022 Mirac Acar dedi: Sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Ubuntu ISO'yu doğru yazmamış bu yüzden bu sorunu alıyormuşum. Telefondan format USB'si hazırlayarak çözdüm sorunu. Telefonda format USB'si hazırlamak için kullandığım program Ventoy'du.
Mirac Acar dedi: Sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Ubuntu ISO'yu doğru yazmamış bu yüzden bu sorunu alıyormuşum. Telefondan format USB'si hazırlayarak çözdüm sorunu. Telefonda format USB'si hazırlamak için kullandığım program Ventoy'du.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.844 Makaleler 1 Çözümler 44 2 Nisan 2022 #21 0x91 dedi: Sorun devam etmekte Genişletmek için tıkla... Diskpart ta disk gözüküyor mu? Artı 0 Eksi
ny4rlk0 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Yer AraAra Island 2 Nisan 2022 #22 Convert MBR ya da Convert GPT ile deneyin şansınızı. Bir ihtimal GPT-MBR uyumsuzluğu olabilir. Bkz. Kaynak. ikisinde de yeniden disk ekranına bakın biri çözer belki. Artı 0 Eksi
Convert MBR ya da Convert GPT ile deneyin şansınızı. Bir ihtimal GPT-MBR uyumsuzluğu olabilir. Bkz. Kaynak. ikisinde de yeniden disk ekranına bakın biri çözer belki.
KS KS 0 0x91 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #23 alp15eren dedi: Diskpart ta disk gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet gözüküyor. Artı 0 Eksi
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.844 Makaleler 1 Çözümler 44 2 Nisan 2022 #24 0x91 dedi: Evet gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Diskparttan biçimlendirip diski GPT'ye çevirin. Daha sonra yeniden başlatın sistemi. Artı 0 Eksi
0x91 dedi: Evet gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Diskparttan biçimlendirip diski GPT'ye çevirin. Daha sonra yeniden başlatın sistemi.
KS KS 0 0x91 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #25 alp15eren dedi: Diskparttan biçimlendirip diski GPT'ye çevirin. Daha sonra yeniden başlatın sistemi. Genişletmek için tıkla... Sorun çözülmedi. Artı 0 Eksi
alp15eren dedi: Diskparttan biçimlendirip diski GPT'ye çevirin. Daha sonra yeniden başlatın sistemi. Genişletmek için tıkla... Sorun çözülmedi.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 2 Nisan 2022 #26 Bunu denemeyi çalışın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bunu denemeyi çalışın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 0 0x91 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #27 Silinen üye dedi: Bunu denemeyi çalışın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu sadece intel için değil mi? 0x91 dedi: Şu an Ubuntu yüklü HDD'de. Format atmak istiyorum fakat HDD'yi görmüyor. Ryzen 3 3100. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş @Ali Güngör 0x91 dedi: Şu an Ubuntu yüklü HDD'de. Format atmak istiyorum fakat HDD'yi görmüyor. Ryzen 3 3100. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş @Ali Güngör 0x91 dedi: Şu an Ubuntu yüklü HDD'de. Format atmak istiyorum fakat HDD'yi görmüyor. Ryzen 3 3100. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş @Ali Güngör Son düzenleme: 2 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bunu denemeyi çalışın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu sadece intel için değil mi? 0x91 dedi: Şu an Ubuntu yüklü HDD'de. Format atmak istiyorum fakat HDD'yi görmüyor. Ryzen 3 3100. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş @Ali Güngör 0x91 dedi: Şu an Ubuntu yüklü HDD'de. Format atmak istiyorum fakat HDD'yi görmüyor. Ryzen 3 3100. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş @Ali Güngör 0x91 dedi: Şu an Ubuntu yüklü HDD'de. Format atmak istiyorum fakat HDD'yi görmüyor. Ryzen 3 3100. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş @Ali Güngör
Mirac Acar Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 753 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Sarıyer Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #28 0x91 dedi: Bu sadece intel için değil mi? @Recep Baltaş @Ali Güngör @Recep Baltaş @Ali Güngör @Recep Baltaş @Ali Güngör Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildin mi? Artı 0 Eksi
0x91 dedi: Bu sadece intel için değil mi? @Recep Baltaş @Ali Güngör @Recep Baltaş @Ali Güngör @Recep Baltaş @Ali Güngör Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildin mi?
KS KS 0 0x91 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #29 Mirac Acar dedi: Sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Ubuntu ISO'yu doğru yazmamış bu yüzden bu sorunu alıyormuşum. Telefondan format USB'si hazırlayarak çözdüm sorunu. Telefonda format USB'si hazırlamak için kullandığım program Ventoy'du. Artı 0 Eksi Çözüm
Mirac Acar dedi: Sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Ubuntu ISO'yu doğru yazmamış bu yüzden bu sorunu alıyormuşum. Telefondan format USB'si hazırlayarak çözdüm sorunu. Telefonda format USB'si hazırlamak için kullandığım program Ventoy'du.
Mirac Acar Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 753 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Sarıyer Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #30 0x91 dedi: ISO'yu doğru yazmamış Ubuntu o yüzden bu sorunu alıyormuşum. Telefondan format USB'si hazırlayarak çözdüm sorunu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tekrar deneyeceğim. windows 11 iso dosyasını kullanarak tekrar denedim sonuç başarılı teşekkürler! Son düzenleme: 11 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
0x91 dedi: ISO'yu doğru yazmamış Ubuntu o yüzden bu sorunu alıyormuşum. Telefondan format USB'si hazırlayarak çözdüm sorunu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tekrar deneyeceğim. windows 11 iso dosyasını kullanarak tekrar denedim sonuç başarılı teşekkürler!