Windows 10 kullanıyorum. Fotmat atıcağım USB'den. Ama format atınca PC 1909 sürümünden mi başlayacak? Benimki 2004 sürümü de. Yoksa 2004 sürümü olarak mı devam edecek?
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
Direkt o aracın içinde de USB'ye yazdırma seçeneği vardı sanırım, onu seçebilirsiniz. Ama ben ISO olarak indirtip Rufus ile belleğe yazdırmayı tercih ediyorum.
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleştirmelisiniz. İşte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
Direkt o aracın içinde de USB'ye yazdırma seçeneği vardı sanırım, onu seçebilirsiniz. Ama ben ISO olarak indirtip Rufus ile belleğe yazdırmayı tercih ediyorum.
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleştirmelisiniz. İşte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani