Merhaba, iyi forumlar. Ben masaüstü kullanıcısıyım. Bilgisayarı CTRL+alt+delete ile mavi yere geldim. Yeniden başlatırken Shift tuşuna basılı tuttum ve komple sıfırladım. 1-2 saatte %53 oldu ve eletrikler gitti. Sabah baktım, bilgisayar açılmıyor. Monitöre ekran gelmiyor. Evde başka PC yok, USB belleğe ISO dosyası yazdıramam.
Android telefonunuz ile Windows 10 ve Windows 11 kurulum USB'si oluşturmak için yapmanız gerekenleri açıklıyoruz. Android telefonlarda Root yetkisi elde
Telefon OTG destekliyorsa telefon ile yapabilirsiniz. Yada gidin bir internet kafeye yazdırın hocam. 30 dakikalık masa açtırsanız yeter herhalde. Evde indirisiniz, kopyalarsınız sonra da yazdırırsınız.
Android telefonunuz ile Windows 10 ve Windows 11 kurulum USB'si oluşturmak için yapmanız gerekenleri açıklıyoruz. Android telefonlarda Root yetkisi elde
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Telefon OTG destekliyorsa telefon ile yapabilirsiniz. ya da gidin bir internet kafeye yazdırın hocam. 30 dakikalık masa açtırsanız yeter herhalde. Evde indirisiniz, kopyalarsınız sonra da yazdırırsınız.