Zukushimeku
Hectopat
Öncelikle hayırlı Ramazanlar. Ben yakın zamanda Windows 10 bilgisayarıma format attım. Format sonrasında sürücüler yüklü değildi ben Windows güncelleştirmelerini yaptıktan sonra bir çoğu kurulmuştu ama Realtek yüklü değildi ben de internetten en güncelini yani versiyon 2.82 olanı kendi sitesinden indirdim ama mikrofon dinlenirken ses gelmesine rağmen resimdeki yer hiç hareket etmiyor.
Ben de bunun üzerine Realtek'i "program ekle kaldır" bölümünden kaldırdım ve "Program Files ve Program Files x86"dan kaldırdım. Ardından 2.81 ve 2.80'i de denedim ve yine aynı şekilde oldu.
NOT: Format öncesi Realtek'in dosyalarını (program files ve program files x86) bir flasha atmıştım onları diğerlerinin yerine yapıştırınca açılmıyor.
Ben de bunun üzerine Realtek'i "program ekle kaldır" bölümünden kaldırdım ve "Program Files ve Program Files x86"dan kaldırdım. Ardından 2.81 ve 2.80'i de denedim ve yine aynı şekilde oldu.
NOT: Format öncesi Realtek'in dosyalarını (program files ve program files x86) bir flasha atmıştım onları diğerlerinin yerine yapıştırınca açılmıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: