SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 16 Nisan 2020 #11 UyuzPrenss dedi: Hocam her şeyo anladım fakat şu disk bölme olayını anlamadım benim bilgisayarım da zaten önceden bölünmüştü bende 1 TB HDD var bunu bölmesem sorun olur mu ya da bölsem hangisi C hangisi de nasıl anlıycam. Genişletmek için tıkla... İstersen bölmezsin. Sıkıntı olmaz. Tercihe bağlı. İyi sosyaller.
UyuzPrenss dedi: Hocam her şeyo anladım fakat şu disk bölme olayını anlamadım benim bilgisayarım da zaten önceden bölünmüştü bende 1 TB HDD var bunu bölmesem sorun olur mu ya da bölsem hangisi C hangisi de nasıl anlıycam. Genişletmek için tıkla... İstersen bölmezsin. Sıkıntı olmaz. Tercihe bağlı. İyi sosyaller.
UyuzPrenss Centipat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 14 17 Nisan 2020 #12 SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: İstersen bölmezsin. Sıkıntı olmaz. Tercihe bağlı. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an flashı taktïm boot menüden çıktım ama bilgisayar windows logosunda kaldı bana ulaşabiliceğim bi instagram adresi verebilir misin Son düzenleme: 17 Nisan 2020
SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: İstersen bölmezsin. Sıkıntı olmaz. Tercihe bağlı. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an flashı taktïm boot menüden çıktım ama bilgisayar windows logosunda kaldı bana ulaşabiliceğim bi instagram adresi verebilir misin