Windows 10 format atma

IvanDragoo

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda orjinal windows 10 kurulu geldi key'i bilmiyorum. Format atmak istiyorum sanırım virüs bulaştı ilk günki haline getirmek, her şeyi sıfırlamak istiyorum. Fakat konuyla ilgili pek bilgim yok yardım eder misiniz?

Ayarlar > Güncelleştirme > Kurtarma bölümünden bilgisayarı sıfırlayabilirsiniz. Ama sıfırlama yaparken sorun yaşayanlar oluyor. O nedenle benim size önerim Windows 10 Medya Oluşturma Aracını çalıştırıp otomatik olarak seçilen ayarları koruma seçeneğini 2. seçenek ile değiştirerek temiz kurulum başlatmanız. 3. seçenek ise C sürücüsünü komple silerek format atarmış gibi kurulum yapar. Windows 10 10586 iso dosyası içini sıkıştırma programıyla açıp setup.exe çalıştırıp da benzer şekilde kurulum başlatabilirsiniz.

Ayrıca size önerim temiz kurulum yapmadan önce antivirüs (360 Total Security öneririm) yükleyip tarama yapın. Temiz önyükleme yaparak bilgisayar başlangıcına yerleşen programları da kaldırarak bilgisayarı ilk yüklendiği gün ki haline getirmeyi deneyin. Sorunlar devam ederse bahsettiğim yöntemle 2. ve ya 3. seçenekle kurulum yapmak yerine otomatik olarak ayarları koruma seçeneği ile kurulum yapın. Gene sorun devam ederse 2. ve 3. seçenekleri deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı