Windows 10 Format Atma

Emre gngrmş

Decapat
Anakart modelim P4M800PRO-M. Bir türlü BIOS'ta format ayarlarını bulamadım. Windows 10 yüklemek istiyorum ama olmuyor yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boot sekmesi olması gerekiyor. Ekran görüntüsü atarsan yardımcı o şekilde olayım. Veya boot tuşunu biliyorsan oradan girebilirsin. Farklı bir çözümde varsayılan ayarlarına dönderirsen biosu. Büyük ihtimalle hall olmuş olur.

Technopat sosyal içinde ve Youtube kanalında hepsinin anlatımı mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok öyle değil biosta format atmak için dvd veya usb seçtiğimiz yeri bulamıyorum
IMG-20190316-WA0000.jpg

Boot sekmesi olması gerekiyor. Ekran görüntüsü atarsan yardımcı o şekilde olayım. Veya boot tuşunu biliyorsan oradan girebilirsin. Farklı bir çözümde varsayılan ayarlarına dönderirsen biosu. Büyük ihtimalle hall olmuş olur.
IMG-20190316-WA0000.jpg
IMG-20190316-WA0000.jpg
IMG-20190316-WA0000.jpg

Eğer laptopa kurmaya çalışıyorsan safe boot özelliğini devre dışı bırakman gerekiyor usb veya dvd den boot etmek için.

Yanılmıyorsam eğer Advanced Setup sekmesi içersinde First Boot Devices seçeneği olacak o seçeneği usb ayarlar isen ilk açıldığında usb 'den boot edecektir. Usb yi görmez ise de farklı bir sorun olmuş olabilir. Usb yi yazarken, portta vs.+

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı