Windows 10 format atma

hsn42

Kilopat
Arkadaşlar selam. Windows 10 bilgisayarıma format atmak istiyorum. Üzerinde orijinal Windows var. Bu bilgisayara format atarsam tekrar ürün etkinleştirme kodu girmem mi gerekecek?

Arkadaşlar selam. Windows 10 bilgisayarıma format atmak istiyorum. Üzerinde orijinal Windows var. Bu bilgisayara format atarsam tekrar ürün etkinleştirme kodu girmem mi gerekecek?

Arama menüsüne sıfırla yaz kardeşim zaten geri kalanını kendin yaparsın hadi kolay gelsin.
Arama menüsüne sıfırla yaz kardeşim zaten geri kalanını kendin yaparsın hadi kolay gelsin.

Bu sayede Windows orijinal kalır merak etme.

Anakarta gömülü olan ürün anahtarındaki sürümü kurar.

Muhtemelen kurulum sırasında benimkisi gibi ürün anahtarı girmeniz bile gerekmeyecek. Lisansınıza bir şey olmaz.
Arama menüsüne sıfırla yaz kardeşim zaten geri kalanını kendin yaparsın, hadi kolay gelsin.
Sıfırlama yöntemi sağlıklı bir yöntem değildir, ayrıca kimi zaman formattan bile daha uzun sürebilmektedir.

Arkadaşlar sistemimde sıkıntı olduğu için format atacağım. Yani bilgisayarı açamıyorum format atmam gerekiyor. Sistemi ben hazır olarak almıştım. Orijinal windowsa birşey olmayacaksa format atacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı