Windows 10 format atmadan tamamen sıfırlama nasıl yapılır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 |
Arkadaşlar bilgisayarımı satıyorum, orijinal Windows 10 Pro satın almıştım ancak içerisindeki şahsi dosyalarımı, hesaplarımı, resimleri, videoları vs. geri döndürülemez şekilde yok etmek istiyorum, format atarsam yeniden key satın almam gerekecek Retail key olduğu için. Tamamen yeni kurulmuş gibi sıfırlamanın bir yolu var mı?

Sıfırlasan 10pro kesin pc içinde kalır böylece 10pro keyin girili kalır

Verilerin tamamen silinmesi için, Disk SSD ise Secure Erase, HDD ise Low level format gerekecek. Yani her türlü temiz kurulum gibi olacak. Retail keyinizi tekrar kullanabilirsiniz, sorun olmaz.

Verilerin tamamen silinmesi için, Disk SSD ise Secure Erase, HDD ise Low Level Format gerekecek. Yani her türlü temiz kurulum gibi olacak. Retail keyinizi tekrar kullanabilirsiniz, sorun olmaz.

PCI-Express M.2 SSD hocam, Secure Erase ile diske zarar gelir mi?

PCI-Express M.2 SSD hocam, Secure Erase ile diske zarar gelir mi?

Zarar gelmez, sık yapılmadığı sürece.

Diskin marka modeli nedir?

Kioxia LRD20Z001TG8.

Diskin yazılımını kullanıyor musun? Kullanmıyorsan buradan yükle. SSD modelini destekliyor olması lazım.

Bu yazılım ile Secure Erase yapılıyor diye bilgi edindim. Aşağıdaki rehberden yararlanarak halledebilirsiniz gibi. Toshiba'nin alt markası Kioxia diye biliyorum, yanlış değilse. Arayüzler benzer ve işlemler aynı diyebiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı