Windows 10 format attıktan sonra Microsoft hesabı ile oturum açmak gerekiyor

• Konuyu başlatan Glyph2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 9.147
İnternet bağlantısı kısmında atla seçeneği gibi bir şey var. Onu yaparsanız zaten sizden e posta vs. istemez.

İnternete asla ama asla bağlanmayın. Bunun başka bir çözümü yok.
20230104_192340.jpg

İnternet bağlantısı kısmında atla seçeneği gibi bir şey var. Onu yaparsanız zaten sizden e posta vs. istemez.

İnternete asla ama asla bağlanmayın. Bunun başka bir çözümü yok.
Atla seçeneği yok.

Evet, şifre isteyecektir sallayın bir şeyler sonra hata verip bir daha ileri dediğinizde geçeceksiniz
Deniyorum.

Evet, şifre isteyecektir sallayın bir şeyler sonra hata verip bir daha ileri dediğinizde geçeceksiniz
20230104_193015.jpg
20230104_193015.jpg

Tekrar format atın bu sefer ağ seçeneğinde internet bağlantım yok deyin en kısa çözümü bu.

Veya görseldeki bölümde sol altta internet bağlantım yok seçeneğini seçin Wi-Fi'de bağlı olmasın.
Öncelikle formattan sonra ülkemi seçtim ardından hemen bu kısma geldim ağ ile ilgili sorun olmadı

Son düzenleme:
Windows 10 bilgisayarıma format attım ve ülkemi seçtikten sonra Microsoft hesabıyla oturum açın adlı bir sorun ile karşılaştım. Şöyle yazıyor: birisi@example.com. Ne yapmam gerekiyor?
Bu ekrandayken ctrl + shift + f3 tuşlarına basın. Bilgisayar yeniden başlayacak ve sanki windows kurulmuş gibi oturum açılacak. Açıldıktan sonra bir pencere göreceksiniz. Burada tamama basıp bekleyin, bilgisayar kendini yeniden başlatacak, daha sonra bölge falan seçimleri yapacaksınız ve bu sefer yerel hesapla giriş yapabileceğiniz bir seçenek sunacak. Burada kişisel hesapla giriş yapmayı seçtiğinizde artık normal mail adresiniz ile kurulumu tamamlayabileceksiniz. Rica ederim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı