B Bidoncu Femtopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 85 3 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, format atarken bu ekran geliyor bir tane 512 GB SSD var biçimlendirmeme rağmen bu ekran geliyor. Önceden böyle değildi, yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar, format atarken bu ekran geliyor bir tane 512 GB SSD var biçimlendirmeme rağmen bu ekran geliyor. Önceden böyle değildi, yardımcı olur musunuz?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 3 Mayıs 2021 #2 MSCONFIG'e gelip Önyükleme seçeneklerinden silebilirsin. Böylelikle sormaz.
B Bidoncu Femtopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 85 3 Mayıs 2021 #3 enes.wtp dedi: MSConfig'e gelip Önyükleme seçeneklerinden silebilirsin. Böylelikle sormaz. Genişletmek için tıkla... Sadece bir tane Windows 10 gözüküyor MSConfig önyüklemede.
enes.wtp dedi: MSConfig'e gelip Önyükleme seçeneklerinden silebilirsin. Böylelikle sormaz. Genişletmek için tıkla... Sadece bir tane Windows 10 gözüküyor MSConfig önyüklemede.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 3 Mayıs 2021 #4 Bootice indir hocam. İndirince bilgilendir gerekenleri anlatırım.
B Bidoncu Femtopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 85 3 Mayıs 2021 #5 Dean.308 dedi: Bootice indir hocam. İndirince bilgilendir gerekenleri anlatırım. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar format attım ama bu kez diski silip tekrar oluşturdum düzeldi.
Dean.308 dedi: Bootice indir hocam. İndirince bilgilendir gerekenleri anlatırım. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar format attım ama bu kez diski silip tekrar oluşturdum düzeldi.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 3 Mayıs 2021 #6 Bidoncu dedi: Hocam tekrar format attım ama bu kez diski silip tekrar oluşturdum düzeldi. Genişletmek için tıkla... Öyle yapman gerekiyor hocam zaten temiz formatta. Disk bölümlerini sil yapıp format atman gerek tam temiz istiyorsan.
Bidoncu dedi: Hocam tekrar format attım ama bu kez diski silip tekrar oluşturdum düzeldi. Genişletmek için tıkla... Öyle yapman gerekiyor hocam zaten temiz formatta. Disk bölümlerini sil yapıp format atman gerek tam temiz istiyorsan.