Bellek yetersizliği sorunu yaşadığım için bilgisayarıma format atma kararı verdim. Format nasıl atılır veya bilgisayarı sıfırlasam da aynı şey olur mu? Sorunum düzelir mi?
Sisteminiz nedir? Nerede bellek yetersizliği alıyorsunuz? Format ile çözülecek bir durum olacağını sanmam tekrar bellek yetersizliği uyarısı alırsınız.
Ekran kartınızı güncelleyin hocam öyle deneyin.FC24 oynarken DirectX hatası ve belleğe erişemiyor hatası alıyorum oyundan atıyor.
fc24 oynarken directx hatası ve belleğe erişemiyor hatası alıyorum oyundan atıyor bende sorunu format atarak çözmek istedim.Yaşadığınız sorunu acar mısınız hocam nasıl bellek yetersizliği? Uyarımı cıkıyor mesela?
Ekran kartı driverlerini sildim directx güncel fakat sorun halen devam ediyor.Ekran kartınızı güncelleyin hocam öyle deneyin.
C diskini yedeklemesem bir problem olur mu?Microsoft'un sitesinden Windows 10 Media Creation Tool indir. Eğer Zaten windows 10 kullanyorsan direkt ayarlardan sıfırla.
C diskini yedeklemesem bir problem olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.