Çözüldü Windows 10 format sırasında "failed to start" ekranına atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Night_Mare

Hectopat
Daha fazla  
Bir oyuna vb girdigim zaman bilgisayardan erisimim gidiyor hiçbir şeye tiklayamiyorum.
Galiba RAT var.
Format atmak istedim ama (fotoyu internetten aldım) böyle hata veriyor.

Deneyebilirsiniz, olmazsa USB'ye Ventoy kurup ISO'yu doğrudan (yazdırmadan) USB'ye atacağız. ISO bozuk inmiş de olabilir.
ISO dan kastınız nedir?

Deneyebilirsiniz, olmazsa USB'ye Ventoy kurup ISO'yu doğrudan (yazdırmadan) USB'ye atacağız. ISO bozuk inmiş de olabilir.

Şimdi fark ettim bilgisayarı açtıktan 10 dakika sonra hiçbir şeye tikalayamiyorum erişimin gidiyor bunun başka bir yolu yok mu?

USB'ye yazdığımız format atmak için kullanılan dosyaya ISO denmektedir. Erişimin gitmesi bahsettiğiniz RAT ile alakalı olabilir.

Bilgisayarda evet RAT var ve ISO dosyasını tekrar yukleyemem.

USB'ye yazdığımız format atmak için kullanılan dosyaya ISO denmektedir. Erişimin gitmesi bahsettiğiniz RAT ile alakalı olabilir.

Sorunun ISO dosyasu olduğundan emin misiniz ona göre başka bir cihazdan yükleme yapacagim.

Ben bu USB ile çok format attım ilk defa böyle bir şey görüyorum sonradan bozulma durumu var mi?

Vento'yu USB'ye nasıl kuracağım?

Son düzenleme:
Ventoy'u indirip bir klasöre çıkarttıktan sonra içerisindeki "Ventoy2Disk.exe" dosyasını açıyoruz.

Gelen ekranda üstteki "Language" kısmından dili Türkçe yapabiliriz.
MBR-GPT ayarını ve Secure Boot ayarını doğru yaptıktan sonra "Kur" diyerek boş USB'nin içerisine Ventoy'u kurabiliriz. Ventoy kurduktan sonra USB'nin içerisindeki herhangi bir klasöre ISO'muzu yazdırma yapmadan atabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…