Bir oyuna vb girdigim zaman bilgisayardan erisimim gidiyor hiçbir şeye tiklayamiyorum.
Galiba RAT var.
Format atmak istedim ama (fotoyu internetten aldım) böyle hata veriyor.
Zaten şu anda ISO'nun sorunlu olup olmadığından emin değiliz, o yüzden sıfırdan indirmek yerine önce ISO'yu USB'den masaüstüne alıp, USB'ye Ventoy kurup sonra tekrar ISO'yu USB'ye atmayı deneyeceğiz.
Zaten şu anda ISO'nun sorunlu olup olmadığından emin değiliz, o yüzden sıfırdan indirmek yerine önce ISO'yu USB'den masaüstüne alıp, USB'ye Ventoy kurup sonra tekrar ISO'yu USB'ye atmayı deneyeceğiz.
Ventoy'u indirip bir klasöre çıkarttıktan sonra içerisindeki "Ventoy2Disk.exe" dosyasını açıyoruz.
Gelen ekranda üstteki "Language" kısmından dili Türkçe yapabiliriz.
MBR-GPT ayarını ve Secure Boot ayarını doğru yaptıktan sonra "Kur" diyerek boş USB'nin içerisine Ventoy'u kurabiliriz. Ventoy kurduktan sonra USB'nin içerisindeki herhangi bir klasöre ISO'muzu yazdırma yapmadan atabiliriz.