Windows 10, Acer bilgisayarıma format atma gereği duydum. Kolay olduğu için tüm ayarlar /Güncelleştirme ve Güvenlik/Kurtarma'dan dosyaları saklayarak format attım. Yaklaşık 30-60 dakikada oldu. Format tamamlandıktan sonra ilk olarak Google, Spotify ve bir iki oyun yükledim. Buraya kadar sorun yok. Yüklediğim oyunlardan birisi Minecraft'tı. Hızlıca yüklerim bakarım nasıl çalışıyor diye Minecraft yükledim. Yaklaşık 10 dakika oynadıktan sonra bilgisayar çöktü. Yani her şey dondu. Fare bile oynamıyordu. Laptopun kapatma tuşuna uzun basarak laptopu kapattım. Bundan sonraki bilgisayarı her açışımda eğer format ile birlikte gelmeyen bir uygulamaya (Minecraft, Spotify vs.)
Tıklarsam anında bilgisayar çöküyordu önceki gibi. Ayarlar gibi uygulamaları açmayı denedikten sonra ise birkaç dakika sonra çöküyor. Her çöküşünde kapatma tuşuna uzun basarak kapatıyorum. Daha fazla denemeden buraya yazmaya karar verdim. Bu yazıyı da zaten telefondan yazıyorum. Ne yapmam lazım önerileriniz var mı?
Tıklarsam anında bilgisayar çöküyordu önceki gibi. Ayarlar gibi uygulamaları açmayı denedikten sonra ise birkaç dakika sonra çöküyor. Her çöküşünde kapatma tuşuna uzun basarak kapatıyorum. Daha fazla denemeden buraya yazmaya karar verdim. Bu yazıyı da zaten telefondan yazıyorum. Ne yapmam lazım önerileriniz var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: