Çözüldü Windows 10 Format Sonrası Donma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kroniq01

Kilopat
Daha fazla  
Bugün bilgisayarıma format atarak Windows 10 yükledim. Sorunum şu ki birkaç şey indirdikten sonra (Driver, Google felan) bilgisayar donmaya başladı. Şöyle ki bilgisayarı kullanırken Google açınca bir anda mouse dahil bütün her şey donuyor. Fakat yanıt vermeme değil direk donuyor. Tekrar format atmak istemiyorum kota bitiyor sonra. Sorunu bilen varsa lütfen yardım etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
HDD sağlam. Başlangıç programlarını kontrol et.

Adsız.png

Çıldıracağım ya. Facebook'a giremiyorum ve Dizi izlemeye çalışınca daha video açılmadan donuyor. Hiçbir şekilde geri gelmiyor anca Restart atınca düzeliyor.

Olay Görüntüleyicisinde şöyle birkaç hata var acaba sorun bundan dolayı olabilir mi?
- App Container profili, AppContainer SID kaydını yapamadığı için 0x800700B7 hatası ile başarısız oldu.

-
Windows Hello for Business provisioning will not be launched.
Device is AAD joined ( AADJ or DJ++ ): Not Tested
User has logged on with AAD credentials: No
Windows Hello for Business policy is enabled: Not Tested
Local Computer meets Windows hello for business hardware requirements: Not Tested
User is not connected to the machine VIA Remote Desktop: Yes
User certificate for on premise auth policy is enabled: Not Tested
Machine is governed by none policy.
See What's new in Active Directory Federation Services for Windows Server 2016 for more details.

-win10.ipv6.microsoft.com. Adı için ad çözümleme yapılandırılan DNS sunucularının hiçbirinden yanıt gelmedikten sonra zaman aşımına uğradı.

Bu şekilde hatalar var.

Biraz bakındıktan sonra şöyle bir şey aklıma geldi. Donmaya sebep olan şeyler videolar fakat YouTube'da video izlerken sorun olmuyor. Onun haricindeki bütün video barındıran sitelerde bilgisayar donuyor.

Bilgisayarı sıfırladıktan sonra sorunum çözüldü. Daha programları yüklemedim bakalım programları yükledikten sonra tekrar aynı problem olacak mı?

Güncelleme:​

Sorunu buldum GPU Tweak 2 yüzünden donuyormuş sildim düzeldi.
Chrome ayarlarına gir, Gelişmiş'i AC. En altta kullanılabilir oldugunda hızlandırmayı AC, alttaki tiki kaldır öyle dene bir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı