Windows 10 Pro format sonrası donma

woeP

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 2600x GPU: GIGABYTE GeForce RTX 2060 6GB RAM: 2x8GB 3MHz Anakart: B450M S2H
Merhabalar

Bundan 1 yıl kadar önce bilgisayarıma format atıp hali hazır hazırda kullanıyor olduğum windows 10 proyu kurdum. Kurulum gerçekleştikten sonra ayarlar sekmesinden güncelleştirmeleri yüklemek için "Güncelleştirmeleri Denetle"meye başladım. Bir süre sonra bilgisayarın tamamen donduğunu farkettim. Ne imleci oynatabiliyordum ne de fonksiyon tuşlarıyla bir işlem yapabiliyordum.

Bu sorunu uzun süreli araştırmalar sonucu karşıma çıkan bir video sayesinde çözmüştüm. Videoda Microsoft'un sitesine İnternet Explorer üzerinden giriş yapıp, kodlama ile sitede eski bir sürüm güncelleştirmesi oluşturuyor ve indiriyorduk.

Bugün tekrardan format attım bu sorunu tamamen unutarak. Microsoft'un sitesinden son sürümü indirdim ve kurulumu gerçekleştirdim. Tahmin edeceğiniz üzere bilgisayar aynı şekilde dondu. Kapatıp açmak veya tekrar kurmak bir işe yaramıyor. Bu sorunun windows 7 veya windows 8.1 de yaşanmadığını söyleyeyim. Eskiden çözüme kavuştuğum videoyu bulamıyorum. Bu da beni sizlerden yardıma muhtaç bırakıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı