Pismaniyee
Hectopat
Bilgisayarıma format attım format atmadan önce OneDrive falan hepsini devre dışı bırakmıştım. Şu an masaüstündekilerden hangilerini silmeliyim? Ayrıca ESET nasıl silinir?
Bilgisayarcıya yaptırdım.Bu programların yüklü olmaması gerekiyor, iso dosyasını nereden edindiniz?
Bilgisayarcıya yaptırdım.
Yıllardır bu işi yapıyorlar okullara vs. geliyorlardı parça çalmadığına şükredeyim benceTekrardan Microsoft tarafından dağıtılan iso dosyası ile yapın. Bilgisayarcı bakkal sanırım.
Hepsini silin fakat iso dosyasının içerisinde ne var bilemeyiz ben şahsen güvenmezdim bu kuruluma. Geri götürüp tekrar yaptırın derim.Hepsini silebilir miyim?
Yıllardır bu işi yapıyorlar okullara vs. geliyorlardı parça çalmadığına şükredeyim bence![]()
Yıllardır bu işi yapıyorlar okullara vs. geliyorlardı parça çalmadığına şükredeyim bence![]()
5.40 WinRAR sürümüne bakarsak katılımsız bir iso dosyası bu.Bu programların yüklü olmaması gerekiyor, iso dosyasını nereden edindiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.