Format sonrası önemli programları kurma

FurkanGüler

Centipat
Merhaba bilgisayarımı sıfırladım ve Windows 10 tekrar kuruldu, zaten bilgisayarımı yeni aldım. Bilgisayarda hata almamam için nelerin kurmam gerekir? Bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz acaba? Programların olduğu yeri de paylaştım resim olarak.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yazılımları kendim her kurulumdan sonra kuruyorum.
Geriye kalan oyun satın alma platformaları(Steam, Uplay vb.), sesli sohbet platformları(Discord, Skype vb.) indirmek size kalmış. Flash player Windows 10 ve Chromium çoğu tarayıcının içinde gömülü olarak geliyor. Ayrıca bu sene sonunda tamamen desteği biticek. Yani kurmanıza gerek yok.

Son düzenleme:
Flash player Windows 10 ve Chromium çoğu tarayıcının içinde gömülü olarak geliyor.
Ayrıca bu sene sonunda tamamen desteği biticek. Yani kurmanıza gerek yok.
Geriye kalan oyun satın alma platformaları(Steam, Uplay vb.), sesli sohbet platformları(Discord, Skype vb.) indirmek size kalmış.
tmm teşekkürler
Oyunlarda dll hatası almak istemiyorsanız redistributable packages x86 ve x64 bütün yıl sürümlerini ve DirectX kurun.
,
Redistributable packages x86 ve x64 bütün yıl sürümlerini demişsinizde ben tam olarak hangilerini indircegini bilmiyorum bir sürü şey varda toplu olarak link atabilir misiniz

Son düzenleme:
Steam oyunları indirirken ve uygulamalar kendisi için gerekli Redist paketlerini yüklerler. Yani hepsini topluca indirmenize gerek yok. Ama indirmek isterseniz bağlantıya göz atabilirsiniz.
Buna ek olarak tarayıcı için şu uzantıları tavsiye ederim.

Steam oyunları indirirken ve uygulamalar kendisi için gerekli redist paketlerini yüklerler. Yani hepsini topluca indirmenize gerek yok. Ama indirmek isterseniz bağlantıya göz atabilirsiniz.
Buna ek olarak tarayıcı için şu uzantıları tavsiye ederim.

Attığınız C++ larin hepsini indirip kurmam gerekiyor doğru anladım değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı