Windows 10 Format Sonrası İnternet Yok

190483

Kilopat
Arkadaşlar Technopat'ın UEFI Windows 10 kurulum videosundan da yararlanarak bilgisayarıma tekrar W10 ile format attım. Format atılırken Ethernet bağlıydı. Ancak şu anda hiçbir şekilde internete giremiyorum. Aygıt Yöneticisi'nden ağ kartı yüklenmiş mi diye baktım yüklenmiş. Modemimde de herhangi bir sıkıntı yok. Nasıl çözebilirim?

Format sonrası anakart üreticinizin sitesinden kendi anakart modelinizin sürücülerini indirmeniz gerekir. Telefondan indirip kurmayı deneyebilirsiniz.

Format sonrası anakart üreticinizin sitesinden kendi anakart modelinizin sürücülerini indirmeniz gerekir. Telefondan indirip kurmayı deneyebilirsiniz.
Ağ kartı sürücüleri zaten kuruluydu. Telefondan bilgisayara atıp yine kurdum ancak değişen bir şey olmadı.
LAN kablosunu kullanın. Daha sonra sürücüleri indirin.
Dediğiniz şey bende bulunmamakta. Başka yolu yok mu?
Gerek kalmadı arkadaşlar çözdüm.

Kullandığınız ISO dosyası orijinal mi?

Lan kablosu modem ile bilgisayar arasına bağlanan sarı kablo, Ethernet girişine takılır. Sorun Leptop ise Wi-fi'den kaynaklanıyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı