K karasz Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #1 Windows 10 yavaşlamıştı. Bir format atayım dedim. Klavye mouse çalışmıyor.
KS KS K karasz Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #11 Nyaan_Neko dedi: USB portlarına klavye moseden başka Flash gibi bir şey takabilir misiniz bilgisayar algılıyor mu onu diye Genişletmek için tıkla... Rgb kulaklığımı taktım ışığı yanıyordu. Nyaan_Neko dedi: USB portlarına klavye mouseden başka Flash gibi bir şey takabilir misiniz bilgisayar algılıyor mu onu diye. Acaba BIOS ile uğraşırken yanlışlıkla USB portlarını kapatmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl bakarım biostan usb portu bölümüne Artı 0 Eksi
Nyaan_Neko dedi: USB portlarına klavye moseden başka Flash gibi bir şey takabilir misiniz bilgisayar algılıyor mu onu diye Genişletmek için tıkla... Rgb kulaklığımı taktım ışığı yanıyordu. Nyaan_Neko dedi: USB portlarına klavye mouseden başka Flash gibi bir şey takabilir misiniz bilgisayar algılıyor mu onu diye. Acaba BIOS ile uğraşırken yanlışlıkla USB portlarını kapatmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl bakarım biostan usb portu bölümüne
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #12 karasz dedi: Rgb kulaklığımı taktım ışığı yanıyordu. Genişletmek için tıkla... Aslında bir bios'u güncellemeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
karasz dedi: Rgb kulaklığımı taktım ışığı yanıyordu. Genişletmek için tıkla... Aslında bir bios'u güncellemeyi deneyebilirsiniz.
Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.246 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Ağustos 2022 #13 karasz dedi: Rgb kulaklığımı taktım ışığı yanıyordu. Nasıl bakarım biostan usb portu bölümüne Genişletmek için tıkla... Hocam biosda klavye mouse çalışıyor mu? Bir de unutmadan şunu eklemem lazım yoksa olmaz. Artı 0 Eksi
karasz dedi: Rgb kulaklığımı taktım ışığı yanıyordu. Nasıl bakarım biostan usb portu bölümüne Genişletmek için tıkla... Hocam biosda klavye mouse çalışıyor mu? Bir de unutmadan şunu eklemem lazım yoksa olmaz.