Windows 10 format sonrası laptop kısayolları çalışmıyor

AxisVg

Hectopat
Daha fazla  
Dün akşam laptopuma format attım ve yeni fark ettim. Laptop klavyesi üzerinde kullanılan parlaklık yükseltme azaltma, sesi yükseltme kısma gibi kısayollar çalışmıyor. Nasıl çözebilirim?

Sürücülerle alakalı bir durum olabilir. Windows güncelleştirmelerini gerçekleştirin veya manuel olarak aygıt yöneticisindeki sürücüleri güncelleştirmeyi deneyin.

Dün akşam laptopuma format attım ve yeni fark ettim. Laptop klavyesi üzerinde kullanılan parlaklık yükseltme azaltma, sesi yükseltme kısma gibi kısayollar çalışmıyor. Nasıl çözebilirim?
Ses kısmından emin değilim ama parlaklık ayarının sebebi ekran kartı driverinin(Özellikle İntel) kurulu olmaması.

Ses kısmından emin değilim ama parlaklık ayarının sebebi ekran kartı driverinin(Özellikle İntel) kurulu olmaması.
Ekran kartı driverimi kurdum.
Laptop markanızın internet sitesinden modeli aratıp driver kurman gerekiyor sanırım. Ben yıllar önce böyle çözmüştüm.
Deneyeceğim.
Ses kısmından emin değilim ama parlaklık ayarının sebebi ekran kartı driverinin(özellikle Intel) kurulu olmaması.

Hocam ses dün çalışmıyordu ama şu an garip bir şekilde çalışıyor. Şu an parlaklık kısayolunu çözmeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı