Çözüldü Windows 10 format sonrası nasıl etkinleştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Daniel Recker

Hectopat
Herkese selam. Bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum. Geçenlerde Windows 10 key almıştım(Retail). Kurulumdan sonra aktivasyon işlemini nasıl gerçekleştireceğim? Formattan önce bir şey yapmama gerek var mı? Windows, Microsoft hesabına bağlı bir dijital lisans ile bağlandı diyor. Yani yeni kurulumda Microsoft hesabımı girsem kendisi aktif mi olacak. Yardımlar için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam. Bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum. Geçenlerde Windows 10 key almıştım(Retail). Kurulumdan sonra aktivasyon işlemini nasıl gerçekleştireceğim? Formattan önce bir şey yapmama gerek var mı? Windows, Microsoft hesabına bağlı bir dijital lisans ile bağlandı diyor. Yani yeni kurulumda Microsoft hesabımı girsem kendisi aktif mi olacak. Yardımlar için teşekkürler.

Anahtarı girdiysen Windows 10'a kendisi otomatik şekilde aktif olacak
Çünkü anahtar anakarta gömülü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı